Головна Новини Світ Росія США звинуватили одного з олігархів Росії в порушенні санкцій, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

США звинуватили одного з олігархів Росії в порушенні санкцій, - ЗМІ

Російський олігарх намагався купити ЗМІ у Європі

6 квітня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Представники Міністерства юстиції США звинувачують олігарха з Росії Костянтина Малофєєва, що він порушив санкції, які були застосовані з початком війни. Росіянин шукав спільників, щоб  таємно купити ЗМІ по всіх європейських країнах. Про це інформує  Reuters.

США звинуватили одного з олігархів Росії в порушенні санкцій, -  ЗМІ

Костянтин Малофєєв (фото з відкритих джерел)

"Міністерство юстиції продовжуватиме використовувати всі свої повноваження для притягнення до відповідальності російських олігархів та інших осіб, які намагаються обійти санкції США", -  прокоментував цей випадок генеральний прокурор Сполучених Штатів  Меррік Гарланд.

Як зазначив американський прокурор,  російський олігарх   мав намір потайки  купити медійні організації, які працювали в країнах Європи.

При цьому Гарланд повідомив, що американські правоохоронці  вилучили мільйонні суми в  доларах, які  можливо мали відношення до угод олігарха, з однієї із американських  фінансових установ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про нові санкції США під ударом опинилися 2 найбільші банки і доньки Путіна. Вашингтон реагує на звірства російських окупантів у Бучі під Києвом та продовження війни проти України і вводить разом із G7 та ЄС нові санкції. Цього разу санкції вводяться проти дочок президента РФ Путіна, найбільших банків РФ "Альфа банку" та "Сбербанку". Крім цього, США запалюють червоне світло перед бізнесом, який раніше розглядав можливість інвестувати в Росію. Абсолютно недаремно "Сбербанк" називають фінансовим стовпом російського уряду. А "Альфа-Банк" називають найбільшим приватним банком у Росії. Нові санкції фактично заморозять усі активи фінустанов, які тим чи іншим чином пов'язані із фінансовою системою США.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини