Головна Новини Світ Росія Стало відомо, чи дивився Путін дебати Трампа і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи дивився Путін дебати Трампа і Байдена

За словами, Путін нібито дебати не дивився

28 червня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

У Кремлі відповіли, чи дивився Путін дебати, які відбулися між Трампом і Байденом. За словами його речника Дмитра Пєскова, це не подія порядку денного РФ.

Стало відомо, чи дивився Путін дебати Трампа і Байдена

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Я не думаю, що президент Росії міг би поставити будильник, прокинутися під ранок і дивитися дебати в США. Усе-таки це не подія нашого порядку денного. У нас багато питань, які дійсно важливі для нашої країни, актуальні для нас. Це ті питання, якими займається наш президент. Дебати в США до категорії головних питань порядку денного не належать. Але, тим не менш, ми бачили повідомлення ЗМІ про ці дебати, ознайомимося з ними докладніше, це внутрішня справа США, тому ми ознайомимося з усіма заявами, які були зроблені",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що флеш-опитування американського каналу "CNN" показало, що 67% зареєстрованих виборців, які спостерігали за дебатами, вважають, що колишній президент Дональд Трамп на них переміг.

 Відповідно, за чинного президента Джо Байдена проголосували 33% опитаних. Перед дебатами виборці у співвідношенні 55% до 45% сказали, що очікують від Дональда Трампа кращого виступу, ніж Джо Байдена. Мовник зазначає, що результати опитування відображають думку про дебати лише тих виборців, які їх дивилися, і не є репрезентативними для всіх виборців, які мають право голосу.

Опитування CNN проводилося за допомогою текстових повідомлень серед 565 зареєстрованих виборців США, які заявили, що дивилися дебати в четвер, і результати опитування репрезентативні лише для глядачів дебатів.

Нагадаємо, що самі вибори президента США, що заплановані на листопад цього року, вже не за горами.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини