Головна Новини Світ США Американці подивилися дебати і проголосували: хто переміг із величезним розривом
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці подивилися дебати і проголосували: хто переміг із величезним розривом

Опитування CNN показало, що 67% глядачів дебатів віддали перемогу Трампу

28 червня 2024, 14:04 comments1006
Поділіться публікацією:

Флеш-опитування американського каналу "CNN" показало, що 67% зареєстрованих виборців, які спостерігали за дебатами, вважають, що колишній президент Дональд Трамп на них переміг. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує телеканал "CNN".

Американці подивилися дебати і проголосували: хто переміг із величезним розривом

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Відповідно, за чинного президента Джо Байдена проголосували 33% опитаних. Перед дебатами виборці у співвідношенні 55% до 45% сказали, що очікують від Дональда Трампа кращого виступу, ніж Джо Байдена.

Мовник зазначає, що результати опитування відображають думку про дебати лише тих виборців, які їх дивилися, і не є репрезентативними для всіх виборців, які мають право голосу.

Опитування CNN проводилося за допомогою текстових повідомлень серед 565 зареєстрованих виборців США, які заявили, що дивилися дебати в четвер, і результати опитування репрезентативні лише для глядачів дебатів.

"Глядачі дебатів в опитуванні на 5 пунктів частіше були прихильниками Республіканської партії, ніж Демократичної, що робить аудиторію трохи більш прихильною до Республіканської партії, аніж усі зареєстровані виборці по всій країні. Але ці результати є зрушенням порівняно з 2020 роком, коли спостерігачі за дебатами вважали, що Байден перевершив Трампа у їхніх президентських дебатах", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на листопад цього року заплановані вибори президента США. Сьогодні вже пройшли перші теледебати між кандидатами на пост президента країни – демократом та чинним американським лідером Джо Байденом, а також республіканцем, екс-президентом Дональдом Трампом. У статті "The Wall Street Journal" йдеться, що "Байден зазнав краху в першій сутичці з Трампом".

Також видання "Коментарі" повідомляло новий поворот: демократи заговорили про можливу заміну Байдена на іншого кандидата на виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

28 червня 2024, 14:45

И очень хорошо. Трамп придет - порядок наведет. А то дедушка Байден будет жевать сопли до бесконечности. Это как поздний Брежнев.


Новини