Головна Новини Світ Росія Стало відомо, чому на Заході досі не віддали наказ на ліквідацію Путіна і чи готові його ухвалити
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому на Заході досі не віддали наказ на ліквідацію Путіна і чи готові його ухвалити

На Заході не віддали наказ на ліквідацію Путіна, бо для політиків він і далі «любий друг»

2 серпня 2024, 18:19 comments1525
Поділіться публікацією:

Питання ліквідації кремлівського диктатора Володмира Путіна цілком реально можна вирішити, заявив в ефірі 24 каналу журналіст і ведучий каналу "Ходорковський Live" Сергій Асланян, відзначивши, що для цього лише потрібен наказ. При цьому він підкреслив, що віддати його в Європі чи Україні може будь-хто. З його слів, спецслужби Франції, Великої Британії, США, Ізраїлю здатні розв'язувати такі питання.

Стало відомо, чому на Заході досі не віддали наказ на ліквідацію Путіна і чи готові його ухвалити

Володимир Путін

Асланян впевнений, що те, що російський диктатор досі живий, свідчить про відсутність наказу знищити його. Ба більше, на думку журналіста, з Путіним всі звикли домовлятися, адже той щедро платить. Йому не шкода витрачати російський бюджет і діяти не в інтересах своєї країни, а це вигідно іншим.

"Своїх Путін кидає завжди, а з іноземцями він доброзичливий, для них вигідні тарифи, угоди, схеми. От хоче хтось з ним торгувати наркотиками, зброєю, нафтою, газом? Будь ласка, Путін створить всі умови. Тому, як же можна ліквідовувати такого вигідного ділового партнера? А те, що він воює, проливається кров, є політичні в'язні, на те особливої уваги не звертають", – заявив Асланян.

Журналіст навів приклад ситуації з роботою американського бізнесу в Росії, який не припинив свою діяльність навіть на третій рік повномасштабної війни Росії проти України. За його словами, США продовжують з Росією економічні відносини. Він заявив, що КАМАЗи, які приїжджають в Україну вбивати українців, зроблені на елементній базі американських заводів, які досі працюють в Росії.

"США не вважає за потрібне зупинити це. Тому ніякого наказу вбивати Путіна не буде, бо він дуже вигідний союзник", — заявив експерт.

Журналіст розповів, що в реальності замовні вбивства часто маскуються як нещасні випадки. І чим більше вони правдоподібні – тим вище професіоналізм спецслужб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що параноя Путіна вийшла на новий рівень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини