Головна Новини Світ Росія Стало відомо головне питання, яке росіяни хочуть поставити Путіну: стосується війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо головне питання, яке росіяни хочуть поставити Путіну: стосується війни в Україні

Російські служби опитують громадян Росії, щоб поставити Володимиру Путіну питання з народу для "прямої лінії" з президентом РФ.

6 грудня 2023, 15:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії 14 грудня проведе "пряму лінію" під час якою Володимир Путін відповість на запитання росіян. Виявилось, що громадян РФ найбільше цікавить одне питання, яке стосується війни в Україні.

Стало відомо головне питання, яке росіяни хочуть поставити Путіну: стосується війни в Україні

Росіяни хочуть запитати у Путіна, коли закінчиться війна в Україні. Фото з відкритих джерел

З 1 грудня російські служби почали збирати питання для "прямої лінії" Путіна. Паралельно з цим російська соціологічна служба "Левада-центр" провела опитування, щоб дізнатись, на які питання росіяни хочуть почути відповідь від Путіна.

Згідно з дослідженням 21% росіян хоче дізнатись, коли закінчиться війна в Україні, коли буде мир та що робить Путін, щоб закінчити "СВО". Виявилось, що питання про війну найбільше турбують росіян, адже на другому місці з показником 8% був запит щодо пенсій.

8% громадян РФ хоче почути відповіді від Путіна про соціальні програми, зокрема доступне житло, медицину та освіту. Наступним за популярністю стали низькі зарплати та питання про підвищення рівня життя – 7%. Ще 6% росіян запитали, коли президент Росії Володимир Путін залишить владу. Серед питань які набрали менш як 5% виявились про майбутнє економіки, розвиток Росії, корупцію, зовнішню політику та місцеві проблеми. 

Це вперше після початку повномасштабної війни в Україні Путін буде відповідати на "прямій лінії" на питання від громадян Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерт, який провів дослідження голосу Путіна виявив несподівану відмінність у виступах президента Росії.

Також "Коментарі" писали про представника Білого дому Джона Кірбі, який дав пораду президенту Росії Володимиру Путіну на його указ про збільшення чисельності збройних сил Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини