Головна Новини Світ Росія Стало відомо, хто буде супроводжувати Путіна під час поїздки до Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто буде супроводжувати Путіна під час поїздки до Китаю

Олексій Міллер та Ігор Сєчін приєднаються до Володимира Путіна під час його візиту до Китаю у жовтні

25 вересня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

Керівники  "Газпрому" і "Роснефті" Олексій Міллер та Ігор Сєчін будуть супроводжувати російського президента Володимира Путіна, коли він поїде з візитом  в Китай  в жовтні цього року. Про це інформує  Reuters.

 Стало відомо, хто буде супроводжувати Путіна під час поїздки до Китаю

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін  має плани зустрітись з  китайським колегою Сі Цзіньпіном для переговорів в столиці країни  та братиме участь в третьому форумі "Пояс і шлях", як запрошений Сі Цзіньпіном,  під час його візиту до Москви весною цього року.

За інформацією джерел, до складу президентської  делегації  будуть включені  інші посадовці, що представляють  російську енергетику. Сєчін ініціює  власну енергетичну  зустріч  після завершення візиту  російського президента.

Саме "Газпром" є  найбільшим  світовим  виробником природного газу, а "Роснефть" – найбільше  виробляє  нафти в РФ.

При цьому, РФ  хоче зміцнити енергетичні зв'язки з країнами  Азії, зокрема, з її економічним центром, яким є  Китай, аби  компенсувати зменшення торгівельних зв’язків  з Євросоюзом, який був  давнім покупцем енергоносіїв після  початку війни в Україні.

 До цього, Володимир Путін був в Пекіні в лютому  минулого року, за кілька днів до початку  військового вторгнення. Російський президент  та Сі Цзіньпін  заявили про партнерство "без кордонів", хоч в Москві  пояснюють, що це не буде  військовим союзом.

В планах Росії  укладення  угоди з  реалізації  великої кількості природного газу на територію  КНР та хоче  прокласти трубопровід "Сила Сибіру-2", що проходитиме  територією Монголії. Його річна потужність 50 млрд кубометрів.

 Новим трубопроводом  поставлятимуть  голубе паливо з родовища  Ямалу в Західному Сибіру до КНР, яка є найбільшим  світовим споживачем  енергії та великим споживачем голубого палива.

Китай і Росія ще  домовлятимуться  про умови постачання  енергоносіїв  по цьому маршруту,  погоджуватимуть  ціни.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін офіційно підтвердив, що поїде до Китаю та повідомив подробиці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини