Головна Новини Світ Росія Стало відомо, хто може стати наступником Путіна: З’явилися імена
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто може стати наступником Путіна: З’явилися імена

Хто в Росії підсиджує Путіна та як «відбілюють» потенційних кандидатів у президенти РФ розповів політтехнолог

25 квітня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

Росіяни розуміють, що міжнародний злочинець Владімір Путін довго на посаді очільника країни не протягне. Вони активно шукають йому заміну. Про це в ефірі "24 Каналу" розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, пишуть "Коментарі". За його словами, рішення про вибір наступника Путіна буде швидким.

Стало відомо, хто може стати наступником Путіна: З’явилися імена

У Росії раптово з'явилися одразу два потенційні спадкоємці Путіна

"У Росії з'явився новий потенційний наступник диктатора. Проте, крім традиційних кандидатів – Ніколая Патрушева, секретара Радбезу, його сина Дмітрія Патрушева, Сєргєя Собяніна, мера Москви, на політичну арену виходить ще одна особа. Це — син прессекретаря президента Росії Дмітрія Пєскова", — каже Шейтельман.

За словами політтехнолога, нового потенційного наступника намагаються очистити від бруду в очах патріотично налаштованих росіян через небажання йти в армію й загадкове одруження.

"Чим був знаменитий син Пєскова? Він кримінальний елемент – крав телефони у дівчат на вулиці по вечорах і отримав за це вирок – 15 місяців покарання в Англії", – пояснив політтехнолог.

На думку Михайла Шейтельмана такий персонаж прекрасно вписується в картину Росії.

"Він ідеальний противник сину Патрушева. Тому що син Патрушева кримінального минулого немає, у дівчат телефони не відбирав, але він ніколи ніде не працював. До того ж у сина Патрушева шестеро дітей, але він не був одруженим. Це теж відповідає сімейним цінностям Росії", – розказав Шейтельман.

Спікер наголосив, що на виборах на пост очільника Росії цілком імовірно, що будуть змагатися Патрушев проти Чоуза, тобто сина Пєскова. Втім, не все так просто, наприклад, з історією про відмивання від бруду самого Чоуза.

"Водночас Алєксєй Венедіктов, головний редактор "Ехо Москви", дає інтерв'ю, в якому розповідає, як він разом із Пєсковим рятує українських дітей. Їм вдалося повернули Україні 2 тисячі дітей", – розказав політтехнолог.

За його словами, поки Гаага оголосила в розшук Путіна і Марію Львову-Бєлову за те, що вони вкрали дітей і торгують ними, Пєсков цих дітей рятує разом із Венедіктовим. До того ж сам одіозний редактор видання охоче виправдовує Пєскова через появу у нього дорогого годинника.

"Можливо, це не відмивання сина, а самого Пєскова перед російським народом? – припустив Шейтельман. — На його думку, такі паралелі проводяться не спроста".

Політтехнолог підкреслив, що, ймовірно, це підготовка Дмітрія Пєскова до призначення на посаду міжнародного значення.

"Перша версія, яка в мене з'явилася, коли я це все поєднав у голові, що його замість Сєргєя Лаврова хочуть поставити", – наголосив він.

На думку Шейтельмана, бо із нинішнім міністром закордонних справ у росіян проблеми, тож його можна відправити кудись якомога далі, щоб не говорив зайвого.

Тож Пєсков може готувати не лише свого сина в президенти, але й себе на цю посаду чи бодай на щось схоже.

Як писали "Коментарі", у РФ прогнозують, що вибори президента-2024 можуть скасувати, а росіяни почнуть гадати, чи справжній Путін ними править.

Йшлося на порталі "Коментарі" і чи можливий військовий переворот у РФ.

Читайте також на сайті "Коментарі" – шанси нового наступу росіян: Яких несподіванок чекати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини