Головна Новини Світ Росія Стало відомо, хто продовжить справу Олексія Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто продовжить справу Олексія Навального

Юлія Навальна заявила, що вона продовжить справу Олексія

19 лютого 2024, 15:52
Поділіться публікацією:

Дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія після повідомлень про його смерть у колонії звинуватила президента РФ у вбивстві, пообіцяла продовжити справу свого чоловіка та закликала боротися з Володимиром Путіним. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Юлія Навальна зробила у відеозверненні, опублікованому на Youtube-каналі Навального.

Стало відомо, хто продовжить справу Олексія Навального

Юлія Навальна. Фото з відкритих джерел

"Мене не мало бути на цьому місці, я не повинна була записувати це відео. На моєму місці повинна бути інша людина, але цю людину вбив Володимир Путін. Три дні тому Путін убив мого чоловіка Олексія Навального", — зазначила Юлія Навальна.

Дружина опозиціонера заявила, що в колонії на крайній півночі Росії "Путін забрав Навального" не тільки у неї, а й у росіян, бажаючи вбити разом з ним надії на іншу Росію та її майбутнє.

Юлія Навальна зазначила, що "Олексій помер у колонії після трьох років мук та тортур", в ізоляції і без можливості списатися з рідними, що Путін його не зламав, тому вирішив боягузливо вбити його. За її словами, "також підло і боягузливо вони зараз ховають його тіло, не показують його матері, не віддають, шкода брешуть і вичікують, коли там зникнуть сліди чергового путінського "Новачка".

Навальна також заявила, що їй добре відомо, через що конкретно Путін убив Олексія три дні тому. Вона пообіцяла незабаром розповісти про це всім росіянам.

"Я продовжуватиму справу Олексія Навального. Продовжуватиму боротися за нашу з вами країну. І я закликаю вас стати поруч зі мною. Розділити не лише гіркоту та нескінченний біль, а й лють, злість та ненависть до тих, хто наважився вбити наше майбутнє", – наголосила Юлія Навальна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — смерть Навального не викличе протестів: опозиціонер сказав, що здатне "висадити в повітря Росію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

19 лютого 2024, 16:21

У Юлии Навальной сила воли и способности высокие, она может быть президентом, помогайте ей.


Новини