Головна Новини Світ Росія Стало відомо кого ліквідують в Росії першим, після падіння диктатури
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо кого ліквідують в Росії першим, після падіння диктатури

Через свої непомірні амбіції найбільш небезпечним і незручним для Кремля виявився «кухар Путіна»

26 лютого 2023, 23:00 comments1300
Поділіться публікацією:

Засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин загрався. У разі змін у Кремлі його ліквідують першим. Про це в телеефірі заявив колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ, міжнародний консультант Сергій Жирнов.

Стало відомо кого ліквідують в Росії першим, після падіння диктатури

Пригожин починає становити небезпеку і для Путіна

“Пригожин стає такою сильною фігурою, як Борман і Гіммлер, але він стає так швидко сильною фігурою, так швидко в нього з’являється навіть якась політична вага, що він починає становити небезпеку для Путіна, і ось тоді його треба обов’язково охолодити, віддалити, і для цього потрібні, зокрема, і Кадиров, і військові тощо”, — сказав він.

За словами міжнародного консультанта, спочатку у Пригожина виникли проблеми через його медійність.

“Він дуже хороша медійна людина. Він реально людина, яка вміє будувати свою комунікаційну лінію. Так само як Шойгу, який у принципі зробив себе саме в такий спосіб — він завжди возив із собою камеру і журналістів, завжди в програмі “Время” міністр Шойгу десь там, звідкись. Таким чином він був у свій час другою особою за популярністю в Росії після Путіна і навіть з можливістю стати першою особою. Пригожин приблизно така сама людина", — каже Жирнов.

Попри те, що Пригожин неосвічений, але він має інстинкти, зокрема в медійному просторі, він знає, як подати, і найголовніше, він відчув, що він може замінити Путіна в тій ролі, в якій Путін спробував грати у 2000-му році.

"Головний свій авторитет Путін зробив на “мочити в сортирі”. Прийшла така людина з блатними звичками, напівбандит, напівчекіст і вся ця справа спрацювала. Але Путін став старим, від Путіна втомилися (22 роки), і Пригожин дуже чітко вписався в цю парадигму. А Пригожин усе-таки так загрався в цій справі, що почав сваритися з усіма, з ким не попадя”, — пояснив Жирнов.

Він нагадав, що Пригожин образив Медведєва, губернатора Санкт-Петербурга Бєглова, ЛДПР, військових, усіх.

“А коли так це відбувається, це означає, що людина просто загралася у владу. У всіх видах спорту, пов’язаних із ризиком, ніколи не гинуть чайники, і ніколи або дуже рідко гинуть дуже великі майстри. Гинуть першорозрядники і кандидати в майстри спорту. Ось Пригожин – це кандидат у майстри спорту, який уявив себе заслуженим майстром спорту, а в нього немає цього. І плюс у нього немає результату. Він побудував свою кампанію на тому, що всі ідіоти, а я розумний, ніхто нічого не вміє, а я вмію. І раптом і він не вміє. І тепер він уперся в брак перемог. Власне, у те саме, у що вперся Путін, і Путіну нічого пред’явити такого значущого після року війни”, — вважає колишній співробітник КДБ.

Крім того, на думку колишнього співробітника КДБ, Євген Пригожин загрався і в тому, що, приїжджаючи в колонії, говорив завербованим ув’язненим: “Це я вас випускаю”.

“А це — політична помилка, йому треба було завжди говорити, що це Путін вас випускає, тому що амністію може оголошувати тільки президент РФ. І коли Пригожин говорив: “Я вас випускаю”, то значить він знову ж таки ставив себе на місце Путіна, а це дуже велика помилка, Путіну це, до речі, розповіли, і Путіну це не сподобалося. Те, що робив Пригожин, це свідчить про те, що в РФ насправді не було держави", — констатує Сергій Жирнов.

За словами колишнього працівника Служби зовнішньої розвідки РФ, Пригожин всіляко замінює собою всю правоохоронну і судову систему, скасовуючи її, це теж не нормально для держави. Також він висловив думку про долю Пригожина в разі змін у Кремлі.

“Якщо пощастить, то Пригожин залишаться живим, якщо ні, то, я думаю, що він наймолодший, найостанніший, у нього є великий політичний потенціал, його першого вб’ють”, — висловився Сергій Жирнов.

Як писали "Коментарі", керівник російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин  дав обіцянку  піймати  блогера з РФ Олексія Столярова, що доводиться зятем Сергію  Шойгу, за те, що він  ніби має антивоєнні переконання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стала відома причина чому Путін фізично боїться Кадирова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини