Головна Новини Світ Росія Стала відома причина чому Путін фізично боїться Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома причина чому Путін фізично боїться Кадирова

Путін боїться Кадирова реально, боїться з ним залишатися віч-на-віч у кабінеті, тому що чеченець може легко задушити кремлівського вождя просто голими руками

26 лютого 2023, 19:49 comments6086
Поділіться публікацією:

У глави Чечні Рамзана Кадирова дуже багато ворогів. Щойно президент РФ Володимир Путін, як його ангел-охоронець, піде, якщо Кадиров не знайде мови з новим правителем, то він не проживе більше ніж годину. Про це в Телеефірі заявив колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ, міжнародний консультант Сергій Жирнов.

Стала відома причина чому Путін фізично боїться Кадирова

Тандем глав Росії та Чечні тримається на обопільному страху

“Сказати, що це вірний пес Путіна, буде неправильно. Сам по собі він просто відморозок, який може піти на будь-які злочини всередині країни. Кадиров, ми розуміємо, не шахіст, не стратег і Путін не стратег і не шахіст, тому вони живуть сьогоднішнім днем, Кадиров живе коштом данини, яку отримує із бюджету РФ. Це щонайменше мільярд на рік доларів, а реально може бути і до 5 млрд дол. У цьому тандемі Путін боїться Кадирова реально, до того ж боїться на фізичному рівні, він боїться з ним залишатися віч-на-віч у кабінеті, тому що Кадиров Путіна може легко задушити просто голими руками. І в цьому сенсі Путін його фізично боїться”, — сказав він.

Своєю чергою, за словами ексспівробітника КДБ, Кадиров розуміє, що без цих грошей він не проживе і дня в Чечні.

“Тому що, він любить добре жити, хороші машини тощо. І сама Чечня влаштована так, що коли у вас є багато грошей, ви повинні ними ділитися з вашими наближеними. І наскільки правильно ви розділите ці гроші зі своїми наближеними, настільки довго ви проживете в цій республіці”, — каже Жирнов.

Також міжнародний консультант прокоментував повідомлення російських ЗМІ, що Кадиров “наїхав” на глав регіонів Росії, які повідомляють про великі втрати РФ на війні проти України.

“Я не думаю, що хтось заморочується, що там говорить Кадиров, і що вирішив Кадиров. Кадиров це така все-таки страшилка, зокрема для глав регіонів, тому що їм показують: “Ось, бачите, у нас такий пес є, якого можна спустити”. Хоча у нього сил не так багато, як може здатися”, — вважає він.

Крім того, зазначає Жирнов, Кадиров пересварився з усіма, зокрема зі спецслужбами, до того ж це не тільки зараз під час війни, це було раніше. А отруєнням соратника Кадирову хочуть сказати, що він загрався.

“І що в будь-якому разі він висить на волосині, і що до нього теж можуть дістатися, і що він чекає на кулю, або він чекає на “Хаймарс”, а може прилетіти черговий лист, а може “Новачок”, а може полоній”, — резюмував Сергій Жирнов.

Нагадаємо, як писали "Коментарі" нещодавно, російський президент Володимир Путін і “глава” Чечні Рамзан Кадиров зараз у панічному стані, адже знають, що війну вже програно, весь світ — на боці України, а Росія у тому вигляді, в якому вона була до вторгнення в Україні, перестає існувати. Про це заявив голова Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін вже сам заговорив про потенційний розвал Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини