Головна Новини Світ Росія Стало відомо, кого Путін обрав собі на посаду прем'єра
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого Путін обрав собі на посаду прем'єра

Кремлівський диктатор Володимир Путін вніс у Думу кандидатуру Михайла Мішустіна на посаду прем'єр-міністра терористичної Росії. Очікується, що його кандидатуру затвердять до кінця дня

10 травня 2024, 12:16 comments2151
Поділіться публікацією:

Як повідомив спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін, кремлівський диктатор Володимир Путін визначився з кандидатурою на посаду прем'єр-міністра. За його словами, Путін вніс у Думу кандидатуру Михайла Мішустіна, який і раніше очолював уряд.

Стало відомо, кого Путін обрав собі на посаду прем'єра

Володимир Путін

Як повідомив Володін, депутати Держдуми вже сьогодні схвалять кандидатуру нового прем'єра.

"Сьогодні депутати прийматимуть відповідальне рішення від імені своїх виборців із цього питання. Настає новий етап спільної роботи законодавчої та виконавчої влади",
— заявив Володін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 7 травня уряд на чолі з Михайлом Мішустіним пішов у відставку за указом кремлівського диктатора. У РФ такі правила, що після інавгурації президента – уряд іде у відставку, а новий президент підбирає собі команду. За законом, глава РФ вносить у Думу кандидатуру прем'єра, і після затвердження той пропонує депутатам склад уряду.

Примітно, що західні та російські ЗМІ прогнозували, що Мішустіна перепризначатимуть на посаду прем'єра. Нібито він заслужив на довіру тим, що підтримав ідею кремлівського диктатора Путіна розпочати так звану "спеціальну військову операцію" в Україні.

При цьому поки не зрозуміло, чи збереже свою посаду міністр оборони країни-терориста Сергій Шойгу. Нібито, відставка уряду ідеальний момент, щоб позбутися його, оскільки він не зміг виконати доручення Путіна та "взяти Київ за три дні". Про те, що під Шойгу хитається крісло, свідчить і арешт його заступника за підозрою в корупції. Втім, є також думка, що Шойгу поки що може зберегти свою посаду, щоб Путін не виглядав в очах виборців слабким.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vv_volodin/815
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

10 травня 2024, 12:05

а кому это интересно?кроме самих путиносранцев?


Новини