Головна Новини Світ Росія Стало відомо, кому Путін хоче передати «трон». Підготовка «спадкоємця» уже ведеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кому Путін хоче передати «трон». Підготовка «спадкоємця» уже ведеться

Російський диктатор Володимир Путін хоче передати владу в РФ одному зі своїх синів від Аліни Кабаєвої, про це в інтерв’ю Дмитру Гордону сказав російський правозахисник Марк Фейгін. За його словами, хлопця уже готують до «трону»

5 березня 2024, 19:27
Поділіться публікацією:

Як відзначив Марк Фейгін чутки про те, що гімнастка Аліна Кабаєва народила Путіну двох синів у Швейцарії, є правдивими. За його словами, справжні імена хлопців – Іван та Володимир, їм десь по 9-10 років.

Стало відомо, кому Путін хоче передати «трон». Підготовка «спадкоємця» уже ведеться

Володимир Путін

За словами російського правозахисника, Путін начебто виховує своїх синів по-особливому. Начебто до кола їх няньок входять так звані "царедворці", завдання яких готувати хлопців "до великих звершень". Говорять, що начебто старшому синову вкладають у голову думку про те, що він повинен успадкувати трон свого батька.

При цьому, як вважає Фейгін, Путін має намір залишатися у владі до тих пір, поки його старшому сину не виповниться 20-21 рік.

"Жодного наступника з боку не буде. Він не може довіряти нікому"
, — підкреслив Фейгін і додав, російський диктатор планує правити країною до глибокої старості.

При цьому російський правозахисник нагадав, історія свідчить про те, що в Росії передавання влади дітям ніколи не було успішним.

Разом з тим, Фейгін додав, що мова йде лише про задум самого Путіна і невідомо, чи він зможе його втілити у життя. Наприклад, за його словами, сплутати карти російському диктатору можуть війна в Україні, позиція Заходу чи навіть російська армія та ФСБ, яка точно реагуватиме на такі плани.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що офіційна коханка Путіна Аліна Кабаєва, яка начебто має від нього двох синів, влаштувала йому істерику із приводу навчання дітей. Начебто жінка хоче, щоб її діти отримали освіту у Швейцарії, проте там вона заходиться під санкціями. Кажуть, що Путін порадив їй придивитися до вузів в ОАЕ та Китаї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини