Головна Новини Світ Росія Стало відомо, навіщо РФ почала розганяти ІПСО про «нелегітимність» Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, навіщо РФ почала розганяти ІПСО про «нелегітимність» Зеленського

РФ хоче домогтися паралічу влади та внутрішньої дестабілізації в Україні, вважає політолог Олексій Копитько. За його словами, це єдиний сценарій, який дозволить Кремлю вирішити стратегічні завдання в Україні

20 травня 2024, 14:22
Поділіться публікацією:

Як наголошує Олексій Копитько, сьогодні розпропаганда агресивно розганяє вкиди на тему про нібито "нелегітимність" президента Володимира Зеленського від імені "прес-бюро" Служби зовнішньої розвідки РФ.

Стало відомо, навіщо РФ почала розганяти ІПСО про «нелегітимність» Зеленського

Володимир Зеленський

При цьому експерт нагадав, що раніше особисто голова СЗР Сергій Наришкін висловлювався з приводу "після 20 травня".

"На СЗР Росії покладено завдання проведення кампанії з метою ослаблення міжнародної допомоги та дестабілізації ситуації всередині України навколо теми президентських повноважень, легальності, легітимності, виборів тощо. Вони цього не приховують. Тому – і за кордоном, і в Україні – всі повинні усвідомлювати контекст того, що відбувається, і параметри дискусії. Усвідомлювати, у чию гру ви граєте",
— зазначив Копитько.

За його словами, параліч влади та внутрішня дестабілізація – це необхідна умова та єдиний сценарій, який дозволить Кремлю вирішити стратегічні завдання в Україні.

"Інакше у них не виходить. 2022 року саме це у них не вийшло. Отож і не треба їм допомагати",
— додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Росія запустила ІПСО з приводу нібито "нелегітимності" президента Володимира Зеленського. Зробив це особисто кремлівський диктатор, перебуваючи з візитом у Китаї. Там він заявив, що крапку щодо легітимності глави України має поставити Конституційний суд. При цьому він заявив, що для терористичної Росії дуже важливо, щоб влада в Україні була легітимною і могла підписувати певні документи та домовленості.

При цьому в Україні попереджали про те, що У РФ почнуть розганяти цю ІПСО, особливо в західних ЗМІ, і навіть виноситимуть це питання на Глобальний саміт миру, який відбудеться у Швейцарії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини