Головна Новини Світ Росія Стало відомо, як Кремль зібрався відзначити річницю вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Кремль зібрався відзначити річницю вторгнення в Україну

До дати вторгнення в Україну в Москві планують грандіозний концерт за участю Путіна

10 лютого 2023, 12:40 comments2051
Поділіться публікацією:

У столиці Росії відбуваються підготовчі заходи до масштабного мітинг-концерту у Лужниках. Нібито захід присвячений "Дню захисника". У Кремлі підтверджують можливу присутність Путіна на концерті. Захід має відбутися 22 лютого, тоді як початок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну відбувся 24 лютого. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Стало відомо, як Кремль зібрався відзначити річницю вторгнення в Україну

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Про масовість майбутнього заходу говорить повідомлення про те, що у ньому візьме участь до 200 тисяч людей.

Планується, що російський диктатор Путін відкриє захід. Президент країни-агресора звернутися з пропагандистською промовою до присутніх.

Окрім основної сцени біля стадіону буде організовано зону для історичних реконструкцій, а також виставку техніки російської окупаційної армії.

Для самого концерту встановлять одразу кілька сцен. Участь у мітингу візьмуть так звані "активісти молодіжних та патріотичних організацій".

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже розпочали масований наступ на Донбасі. Мета-мінімум – все та сама, що вже неодноразово ставив диктатор Путін – захоплення Луганської та Донецької областей у їхніх адмінкордонах. Про що говорить те, що відбувається на фронті? Які фактори можуть кардинально змінити ситуацію в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чому президенту РФ Володимиру Путіну не вдасться повторити хід СРСР з Африкою – як треба діяти Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини