Головна Новини Світ Росія Стало відомо, яку цинічну мету переслідує Путін, розповідаючи про «стамбульські угоди»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку цинічну мету переслідує Путін, розповідаючи про «стамбульські угоди»

Диктатор Путін хоче створити серед українців ілюзію, що частину територій РФ може повернути

4 липня 2024, 20:14
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін на ШОС заявив про те, що, буцімто, "стамбульські домовленості по Україні залишаються "на столі", можуть лягти в основу перемовного процесу".

Стало відомо, яку цинічну мету переслідує Путін, розповідаючи про «стамбульські угоди»

Володимир Путін

Як відзначив політтехнолог Олег Постернак, ця заява йде паралельно із вкидом про "мирний план" через деяких українських блогерів.

"Шановні, це однозначно продумана психоінформаційна операції впливу ворога з метою досягнення одного базового ефекту в середовищі українського населення. Зокрема, РФ хоче підсилити ілюзорне та хибне сподівання українців на повернення частини територій до складу України в якості компенсації (наприклад, окупованої частини Херсонської та Запорозької областей)", — заявив Постернак.

За його словами, робиться це для того, щоб потім, коли під час дійсних перемовин стане зрозуміло, що РФ на це не піде, викликати серйозну колективну фрустрацію серед українців, адже після штучно роздмуханого очікування його різка денонсація повинна за задумом ворога викликати емоційний протестний вихід проти української влади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що журналіст Дмитро Гордон опублікував проект мирного плану, який РФ передала США. У ньому вказано, що Україна повинна залишити Донбас, а РФ віддасть Україні ЗАЕС, при цьому готова поговорити про вихід із окупованих територій Запорізької та Херсонської областей. При цьому вказується, що Крим може знаходитися під спільним управлінням України і РФ, але Україна має відмовитися від членства в НАТО. Окрім того, РФ, фактично, вимагає від України роззброєння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини