Головна Новини Світ Росія Путін завжди вбиває. Як в Україні та світі реагують на смерть Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін завжди вбиває. Як в Україні та світі реагують на смерть Навального

Топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції

16 лютого 2024, 16:11
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним.

Путін завжди вбиває. Як в Україні та світі реагують на смерть Навального

Олексій Навальний

"Путіну все одно хто загине, аби тільки він зберіг свої позиції",
— сказав Зеленський на спільному брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

При цьому, очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". За його словами, кремлівського диктатора можна зупинити лише у співпраці.

Максимальним злом назвав очільника Кремля, голова Офісу президента Андрій Єрмак. За його словами, всі ті, хто закликає Україну до перемовин з ним повинні розуміти, що йому не можна вірити. При цьому чиновник вважає, що Путін розуміє тільки мову сили.

Разом з тим президент Латвії Едгар Ринкевич також заявив, що Навальний "був жорстоко вбитий Кремлем".

При цьому генсек НАТО Єнс Столтенберг підкреслив, що після смерті Навального до Росії є серйозні запитання, на які вона повинна дати відповідь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 16 лютого у виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний, про це повідомили у ФСІН Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Там повідомили, що опозиціонеру стало погано після прогулянки, він втратив свідомість. Після цього до нього прибули медики із установи та викликали швидку. Були проведені реанімаційні заходи, які не дали ефекту. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть. Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався.

Також "Коментарі" розповідали, що речник Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що наразі у нього немає жодних деталей із приводу смерті Навального, проте про неї вже доповіли кремлівському диктатору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Убий путлєра, спаси кацапію!

16 лютого 2024, 19:08

Не просто так смерть Навального - усунення конкурента на вибори. А також одна з причин помста за викриття корумпованості путлєра - документальний фільм Навального про корупцію і статки пукіна - все в пошуку у вільному доступі.

Ігор

16 лютого 2024, 16:23

Першим, хто зреагував, був наш корумпований Фюрер. Юдейці завжди перші де погано і злочини - талант!


Новини