Головна Новини Світ Росія Став відомий перший наказ Путіна Шойгу після «виборів»: як це позначиться на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий перший наказ Путіна Шойгу після «виборів»: як це позначиться на війні

Володимир Путін після "виборів" наказав збільшити армію, розмріявся про дніпровську флотилію

20 березня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

Країна-агресор має намір нібито збільшити армію, створивши нові підрозділи. Зокрема окупанти навіть мріють про створення дніпровської річкової флотилії. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві глави Міноборони РФ Сергія Шойгу.

Став відомий перший наказ Путіна Шойгу після «виборів»: як це позначиться на війні

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

Російський міністр заявив, що за наказом переобраного президента РФ Володимира Путіна в Росії нібито сформують нові підрозділи – дніпровську річкову флотилію, армійський корпус, мотострілецьку дивізію та бригаду річкових катерів флотилії.

Також Сергій Шойгу додав, що нібито до кінця 2024 року в Росії з'являться дві загальновійськові армії та 30 з'єднань, у тому числі 14 дивізій та 16 бригад.

Традиційно глава Міноборони РФ пообіцяв, що російські війська "підвищуватимуть бойові можливості" та кількість особового складу пропорційно "загрозам".

Читайте також на порталі "Коментарі" — фарсові вибори президента Російської Федерації, які перетворилися на шоу одного актора – Володимира Путіна, якому вигадали 87% підтримки, викликали передбачувано негативну реакцію серед лідерів демократичних країн. І не менш передбачувану – від представників автократичних режимів. Президент України Володимир Зеленський назвав те, що сталося імітацією виборів, наголосивши, що Путін "захворів владою" і робить все, щоб правити довічно. Експерти продовжують ділитися з порталом "Коментарі" своїми думками про перевибори Путіна та подальший розвиток ситуації, у тому числі щодо російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путін зробив заяву про продовження війни та пригрозив санітарною зоною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини