Головна Новини Світ Росія Стерти все про Пригожина: у РФ знесли могили "вагнерівців", майданчик заливають бетоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Стерти все про Пригожина: у РФ знесли могили "вагнерівців", майданчик заливають бетоном

Найвідоміший цвинтар "вагнерівців" вирішили переробити так, щоб на ньому не було індивідуальних могил

25 серпня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

Російська влада не стала довго чекати після загибелі ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина і вже дала команду комунальникам у Росії зносити цвинтарі, на яких поховані найманці, які воювали в Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Самара Онлайн".

Стерти все про Пригожина: у РФ знесли могили "вагнерівців", майданчик заливають бетоном

Цвинтар вагнерівців

Видання зазначає, що на цвинтарі в селі Миколаївка, де поховано кілька сотень "вагнерівців", і де Пригожин особисто відкривав пам'ятну стелу, знесли всі могили.

"Хрести та вінки зібрали до купи, працює техніка, могильні пагорби зрівняли із землею", — розповіли виданню місцеві жителі.

За повідомленнями російських ЗМІ, цвинтар має намір перетворити. Замість рядів індивідуальних могил із земляними горбками та хрестами над кожною з них, з'явиться рівний майданчик, залитий бетоном, із чорними пірамідками над кожним похованням. Таким чином, всі могили просто перемішають, з'явиться одна братська могила.

Ось тільки "вагнерівці", які вижили, явно не в курсі того, що відбувається, і вже записують обурені відеоролики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває друга доба після знищення над Тверською областю (РФ) літака з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та його соратником Дмитром Уткіним. Згідно з однією з версій – таким чином Путін, Шойгу та Герасимов помстилися Пригожину за своє приниження під час заколоту найманців 24 червня. Не виключено, що загибель Пригожина — інсценування. Основною версією катастрофи, схоже, стає вибуховий пристрій, можливо, розташований у шасі. Які висновки з того, що сталося, можна зробити на даний момент – і якими можуть бути наслідки для Росії, України, Білорусі, Африки, де так чи інакше наслідували вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини