Головна Новини Світ Росія "Страшно приїжджати до Європи": голова зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Страшно приїжджати до Європи": голова зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням (ВІДЕО)

Наришкін заявив, що боїться європейських "збочень"

15 серпня 2023, 21:55 comments1355
Поділіться публікацією:

Очільник Служби зовнішньої розвідки Росії  Сергій Наришкін, саме його донька, полюбляє проводити свій  відпочинок на курортах Італії, зробив шалену заяву  щодо Європи. Його заяву поширюють російські пабліки.

"Страшно приїжджати до Європи": голова зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням (ВІДЕО)

Сергій Наришкін (фото з відкритих джерел)

За словами цього путініста, який  виступив під час проведення  російської  "Міжнародній конференції з безпеки",  "здоровій у духовному і фізичному відношенні" людині "неприємно, а  ще навіть страшно їхати до Європи" з причини  великої  кількості  "збочень", що саме там  ніби розплодились.

Ще Наришкін  звинувачує представників євроатлантичних еліт в  "глибокій укоріненості расистських та неоколоніальних" підходів.

При цьому,  донька  керівника російської  Служби зовнішньої розвідки в товаристві  своєї подруги  минулий літній сезон  була на території  Туреччини, яка  входить до  НАТО. До цього,  росіянки  теж мандрували по  світу  і побували в Італії, Греції та інших  європейських  державах.

Також дружина Наришкіна Тетяна не боїться "извращений" і розсікає по Парижу на "мерседесі" російського посольства.

”Страшно приїжджати до Європи”: голова зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко висловився про геїв та лесбійок. Білоруський диктатор вчергове потрапив у скандал через свої виступи. Цього разу Олександр Лукашенко висловився про ЛГБТ, зокрема геїв та лесбійок.

Під час виступу на одному з білоруських державних каналів президент Білорусі підняв тему ЛГБТ-спільнот. У своїй промові Олександр Лукашенко повідомив, що пробачає лесбійкам. Також Лукашенко висловився і про геїв. Що стосується геїв, то, на думку Олександра Лукашенка, – це збоченці, це остання гидота.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини