Головна Новини Світ Росія Створив "Кота Леопольда" та "Крихітку Єнота" : помер відомий мультиплікатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Створив "Кота Леопольда" та "Крихітку Єнота" : помер відомий мультиплікатор

В'ячеслав Назарук помер у віці 81 рік

29 січня 2023, 23:30
Поділіться публікацією:

У віці  81 рік  пішов з життя  відомий в Росії  творець  мультиків В'ячеслав Назарук. Про причину смерті художника  не говорять.

Створив "Кота Леопольда" та "Крихітку  Єнота" : помер відомий мультиплікатор

В'ячеслав Назарук створив мультик "Крихітка Єнот" (фото з відкритих джерел)

Як поінформував  керівник  кіностудії "Союзмультфільм" Сергій Капков,  прощальна церемонія з померлим мультиплікатором   пройде 1 лютого.

"Сьогодні з життя пішов великий радянський художник В'ячеслав Назарук. Приносимо слова співчуття рідним і близьким", — зазначив Капков.

При цьому,  сфера кінематографа залишилась без  великої  людини, бо В’ячеслав  Назарук  був творцем улюблених  для дітей мультиплікаційних героїв. Це і відомий всім "Кіт Леопольд", "Крихітка  Єнот", "Мама маленького мамонтеняти" та інші.

З російським художником консультувались  навіть  його колеги зі Сполучених Штатів  з кіностудії Disney, що названа на честь відомого творця  анімаційних фільмів зі світовим ім'ям Уолта Діснея.

При цьому,   в останній період свого життя  художник віддавав багато часу, створюючи  картини, присвячені  подіям  в давньоруській історії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США помер відомий композиторВ  Сполучених Штатах  пішов з життя  композитор, що створив музичний супровід до  популярного серіалу "Твін Пікс" Анджело Бадаламенті. Музикант мав  85 років. Американський композитор і піаніст був талановитим. Він став відомим, тому, що тісно співпрацював із відомими на той час артистами.   Найбільшу популярність  музиканту  принесла спільна робота  з режисером відомого серіалу "Твін Пікс" Девідом Лінчем. Відомо, що за музичний супровід  до серіалу Бадаламенті  в 1990 році був нагороджений  "Греммі".  При цьому, в творчому  доробку музиканта  більше  20 фільмів, 5 програм на ТВ та одна відеогра.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини