Головна Новини Світ Росія Суду не буде: у Кремлі розповіли, що хочуть зробити з усіма причетними до стрілянини у "Крокусі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Суду не буде: у Кремлі розповіли, що хочуть зробити з усіма причетними до стрілянини у "Крокусі"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв закликав "вбити всіх причетних" до стрілянини в Підмосков'ї

25 березня 2024, 14:02 comments2415
Поділіться публікацією:

Потрібно "вбити всіх причетних" до стрілянини, яка сталася у концертному залі в Московській області РФ 22 березня. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив одіозний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, опублікувавши чергове марення в Telegram.

Суду не буде: у Кремлі розповіли, що хочуть зробити з усіма причетними до стрілянини у "Крокусі"

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитро Медведєв закликав убити взагалі всіх, хто мав відношення до нападу на концертну залу "Крокус Сіті Холі".  

"Їх треба вбити? Треба. І це буде. Але набагато важливіше вбити всіх причетних. Усіх. Хто платив, хто співчував, хто допомагав. Вбити їх усіх", — написав колишній президент Росії.

Зазначимо, у місті Красногірськ у Підмосков'ї стався теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл", де під час стрілянини та пожежі загинули десятки людей. Головне управління розвідки Міноборони України впевнене, що за тим, що сталося, стоять російські спецслужби, які діяли за особистим розпорядженням диктатора Володимира Путіна. У подібному ключі висловилося наше МЗС, припустивши, що таким чином путінський режим хоче підвищити антиукраїнську істерію в російському суспільстві, створити умови для посилення мобілізації, дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти. Що можна сказати про теракт, його можливі виконавці та наслідки на даний момент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін намагається так активно повісити провину за теракт у Підмосков'ї на Україну: чим усе закінчиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини