Головна Новини Світ Росія "Світ підійшов до Третьої світової": Медведєв придумав нову версією вторгнення РФ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Світ підійшов до Третьої світової": Медведєв придумав нову версією вторгнення РФ в Україну

Медведєв заявив, що у війні винні "США та їхні сателіти"

23 січня 2023, 19:21
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв  кожного дня робить абсурдні заяви з погрозами щодо російської війни в Україні. На це раз він заявив, що наближається початок Третьої світової.Про це повідомляє пропагандистський ТАСС.

"Світ підійшов до Третьої світової": Медведєв придумав нову версією вторгнення РФ в Україну

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Медведєв назвав російську війну, яку в РФ називають "спецоперацією" — "вимушеним і крайнім заходом РФ у відповідь на підготовку агресії з боку США та їх сателітів".

"Та спеціальна операція, яка проводиться, стала вимушеним і крайнім заходом, відповіддю на підготовку агресії з боку США та їхніх сателітів. Очевидно, що світ впритул підійшов до загрози Третьої світової війни через те, що відбувалося", — заявив Медведєв під час засідання бюро вищої ради "Єдиної Росії".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна зробили неприємну заяву для росіян.Як і попереджала розвідка, часткова мобілізація в Росії не припинялася, навіть після того, як Путін публічно заявив про нібито її завершення та набір необхідних для війни проти України 300 тисяч мобілізованих. Тепер же прес-секретар президента ПФ Дмитро Пєсков пояснив, що часткова мобілізація на території РФ все ще діє, адже вона включає не лише військову службу, а й заходи, необхідні для забезпечення завдань військового апарату. Пєсков у черговий раз спробував пояснити хитрий хід Кремля, як може бути так, що Путін і Шойгу сказали про завершення мобілізації, але по факту вона не завершилася. За його словами, необхідність у продовженні мобілізації виникла через нові завдання Міноборони РФ. Але які це завдання Пєсков не розповів.


     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини