Головна Новини Світ Росія Своїх сил уже не вистачає: у Росії знову хочуть відправити війська ОДКБ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Своїх сил уже не вистачає: у Росії знову хочуть відправити війська ОДКБ в Україну

Українська розвідка повідомляла, що в ОДКБ не підтримують Росію та не виявляють бажання брати участь у війні проти України

6 червня 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов припускає можливість введення військ ОДКБ на окуповані Росією території України. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Своїх сил уже не вистачає: у Росії знову хочуть відправити війська ОДКБ в Україну

ОДКБ. Фото: з відкритих джерел

Картаполов зазначив, що є велика ймовірність, що "миротворці" ОДКБ можуть дуже сильно знадобитися на тих територіях, де Росія встановила свій контроль. Російський депутат згадав Донецьку та Луганську області як території, на які, можливо, Росія захоче запровадити "миротворців" із країн-сателітів. При цьому бойові дії Кремль сьогодні веде далеко за межами Донецької та Луганської областей, фактично атакую усі регіони України.

Він також заявив, що Москва не допустить, щоб на таких територіях з'явилися миротворці, які становлять країни блоку НАТО. Незважаючи на те, що Андрій Картаполов говорив про миротворці та території, які нібито контролює Росія, йдеться про справжнісіньку окупацію території суверенної держави Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров пояснив нову загрозу Путіна і знову згадав про неонацистів. Глава російського МЗС зазначив, що постачання нового потужного озброєння Україні автоматично даватимуть право Росії посилювати бойові дії та відсувати фронт подалі від території РФ, щоб мінімізувати загрозу обстрілів території Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Великобританія анонсувала відправку Україні РСЗВ M270. При цьому ЗСУ досі очікує на обіцяне озброєння. Чому Україна все ще чекає на потужне озброєння – чи може це вплинути на хід війни – експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини