Головна Новини Світ Росія Такого ще не було: скільки ЦВК "намалював" Путіну на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ще не було: скільки ЦВК "намалював" Путіну на виборах

ЦВК РФ "намалювала" Путіну рекордну перемогу з 87% голосів виборців

18 березня 2024, 07:08
Поділіться публікацією:

У Росії з 15 по 17 березня відбулися вибори президента Росії. Очікується, що в ЦВК РФ показують, що чинний президент Володимир Путін здобув перемогу. Російському диктатору ЦВК РФ "малює" рекордну перемогу на президентських виборах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Такого ще не було: скільки ЦВК "намалював" Путіну на виборах

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Про те, що Путін отримає рекордні 87% голосів російських виборців, стало зрозуміло вже за результатами обробки 34,26% протоколів. Центрвиборчком оголосив, що Путін набирає 87,5% голосів. Явка нібито становила 73,33%.

При цьому, за даними двох екзит-полів – ВЦВГД та ФОМ, Путін набирає понад 87% голосів, що є рекордним показником. Попередній рекорд був у нього у 2018 – 76,69%.

Як повідомляють російські пропагандисти, на окупованих територіях України Путін нібито набирає 95% голосів. Так, в окупованій частині Донецької області за нього нібито проголосувало 95,23%, Луганській – 94,12%, Запорізькій – 92,95%, Херсонській – 88,12%.

Також рекордний результат "намалювали" Путіну у Чечні – 99,28%.

Пізніше за результатами обробки понад 50% протоколів російська ЦВК заявила, що у Путіна 87,34% голосів.

За результатами опрацювання 80% протоколів Путін нібито набирає 87,15% голосів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що піде Путін після переобрання: на який поворот може чекати РФ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України та зміцнюватиме збройні сили, а також пригрозив ставитися до "зрадників" із добровольчих формувань "як у зоні бойових дій".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/236020
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини