Головна Новини Світ Росія Там все стабільно у нас: Путін зробив нову заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Там все стабільно у нас: Путін зробив нову заяву про війну в Україні

Путін запевнив, що незважаючи на непросту війну в Україні, у додатковій хвилі мобілізації немає потреби

9 грудня 2022, 16:35 comments1707
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін вперше публічно визнав, що процес врегулювання з Україною буде непростим і вимагатиме "певного" часу. Раніше Путін відмовлявся визнавати, що Україна як держава може самостійно вирішувати своє майбутнє. Як передає видання "Коментарі", словами Путіна цитує російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

Там все стабільно у нас: Путін зробив нову заяву про війну в Україні

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Що стосується тривалості процесу "спеціальної військової операції" (Ред. — так Путін називає війну проти України) — я мав на увазі тривалість процесу врегулювання, "СВО" йде своєю чергою, там все стабільно у нас, ніяких там питань і проблем сьогодні немає у нас... Процес врегулювання з Україною, напевно, буде непростим і вимагатиме певного часу, але так чи інакше всім учасникам цього процесу доведеться погодитись з реаліями, що складаються на землі", – зазначив президент РФ.

Він також вкотре спробував заспокоїти російське суспільство заявою про те, що немає підстав вважати, що у Росії незабаром відбудеться друга хвиля мобілізації. Путін вважає, що російська армія планомірно виконує всі поставлені завдання і не потрібно збільшувати чисельність війська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Москві лунають вибухи – масштабна пожежа у ТЦ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що наша країна поверне всі тимчасово окуповані території: частина з них – дипломатичним шляхом, частина – військовим. На думку президента Володимира Зеленського, є підстави стверджувати, що мирний час для України може настати вже наступного року. Чи згодні із заявами Кулеби та Зеленського? Які території нам, швидше за все, доведеться відвойовувати, а про які – домовлятися ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини