Головна Новини Світ Росія "Техаська народна республіка": Медведєв зробив безглузду заяву про міграційну кризу у США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Техаська народна республіка": Медведєв зробив безглузду заяву про міграційну кризу у США

Дмитро Медведєв продовжує робити низку безглуздих заяв

30 січня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

США показали повну нездатність впоратися з міграційною кризою, на його думку, почалося формування Техаської народної республіки. Відповідну божевільну заяву зробив заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв у Мережі.

"Техаська народна республіка": Медведєв зробив безглузду заяву про міграційну кризу у США

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

За його словами, що Байден почав відновлювати загородження з колючого дроту.

"Все, що завгодно, щоб захиститися від напливу мігрантів, які безконтрольно перетинають південний кордон. Ще один яскравий приклад ослаблення гегемонії США, що відбувається зсередини внаслідок дій самих американців", — написала маріонетка Кремля.

На його думку, "офіційний Вашингтон, який з таким захопленням підтримує київських неонацистів і, здається, нічого, крім цього, не помічає, показав себе повним імпотентом у питаннях внутрішньої політики".

Також Медведєв почав прогнозувати і будувати стратегії, що через бездіяльність влада у США може остаточно довести "до гарячки" населення Техасу, яке задумалося про відділення.

"Історія знає випадки, коли окремі штати спробували розлучитися з Північноамериканськими Сполученими Штатами та утворити конфедерацію. Все це призвело до кривавої громадянської війни, яка забрала життя тисяч і тисяч людей. Так чи інакше Америка може зіткнутися з нерозв'язною конституційною кризою і надовго поринути у вир нового, можливо, ще більш руйнівного громадянського протистояння. А західний світ буде, затамувавши подих, зі страхом дивитися на американський безлад. Втім, це їхні проблеми", — додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те чи відокремиться Техас від США — пояснив американський професор. Професор Нью-Йоркського університету Ігор Айзенберг відреагував на конфлікт між техаським губернатором Грегом Ебботтом і федеральною владою щодо охорони кордону. За словами американського професора Техас не планує залишити США та відокремитись від країни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 січня 2024, 20:23

Результат того, що прогнозує/погрожує цей мозок Данілова - як у Буданова - жодного разу не справдилось і не вийшло. Русский мир це в крові як у корумпованого Янетряпка, Янелох


Новини