Головна Новини Світ Росія Теракт у "Крокусі": Москву "очищають" від таджиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт у "Крокусі": Москву "очищають" від таджиків

З російської столиці почали масово видворяти мігрантів із Таджикистану

27 березня 2024, 23:44
Поділіться публікацією:

У Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі".

Теракт у "Крокусі": Москву "очищають" від таджиків

З Москви виганяють таджиків. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що у московських судах зареєстрували вже понад тисячу відповідних постанов. Здебільшого йдеться про видворення таджиків за межі РФ.

Зазначається, що російські суди ухвалюють рішення без паспортних даних, тому провести точний аналіз порушників за громадянством неможливо. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.

Як повідомляють російські медіа, після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist. Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес. Генерал США відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини