Головна Новини Світ США Чи варто Європі боятися перемоги Трампа: що сказав генерал Ходжес
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи варто Європі боятися перемоги Трампа: що сказав генерал Ходжес

Американський генерал розповів, чого варто очікувати від президентства Трампа

26 березня 2024, 23:54
Поділіться публікацією:

Повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес.

Чи варто Європі боятися перемоги Трампа: що сказав генерал Ходжес

Трамп зберігає шанси стати президентом США. Фото з відкритих джерел

"Якби ми вже знали, хто буде наступним президентом, ми б були Росією. Але ми не знаємо, хто буде президентом. Сподіваюся, що Джо Байдена переоберуть не тому, що я підтримую всю його політику. А тому, що, на мою думку, адміністрація Трампа буде жахливою для Америки і нашої демократії", — заявив Бен Ходжес.

На думку генерала США, чимало країн Європи мають об'єктивні причини бути вкрай стурбованими можливим поверненням Дональда Трампа в адміністрацію президента.

Бен Ходжес відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини