Головна Новини Світ Росія Теракт у Крокусі: Путін виступив із новими звинуваченнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт у Крокусі: Путін виступив із новими звинуваченнями

Путін знову звинувачує в причетності Україну

25 березня 2024, 22:32 comments2479
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля знову намагається повісити провину за теракт у Crocus City Hall на Україну. Але при цьому Путін визнає, що у них нема жодних доказів її причетності.

Теракт у Крокусі: Путін виступив із новими звинуваченнями

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Ми знаємо, що злочин скоєно руками радикальних ісламістів. Але бачимо також, що США намагаються переконати своїх сателітів та інші країни світу в тому, що, за їхніми розвідданими, київського сліду в московському теракті нібито немає, що кривавий теракт скоїли послідовники ісламу, члени забороненої в Росії організації ІДІЛ. Ми знаємо, чиїми руками було скоєно це злодіяння проти Росії та її народу. Нас цікавить, хто замовник", — заявив Путін.

На його думку, треба розібратися, чому радикальні ісламісти вирішили скоїти теракт у РФ, яка ніби "виступає за справедливе вирішення близькосхідного конфлікту" та чому вони "йдуть на вчинення тяжких звірств і злочинів у священний для всіх мусульман місяць Рамадан".

"Цей злочин може бути лише ланкою в цілій серії спроб тих, хто з 2014 року воює з нашою країною руками неонацистського київського режиму... Чому терористи намагалися піти саме в Україну. Хто їх там чекав? Ясно, що тим, хто підтримує київський режим, не хочеться бути спонсорами тероризму. Але питань дуже багато", — сказав Путін.

Також Путін знову заявив, що нібито контрнаступ України був безуспішним, а Київ "виконує команди з Вашингтона", а в самій Україні почали створювати "щось на кшталт Гітлер'югенда".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чому Путін намагається повісити провину за теракт у Підмосков'ї на Україну. Медіаексперт, член Ради з питань свободи слова за президента Володимира Зеленського, екс-заступник міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радник міністра оборони України (2014-2015) Тетяна Попова вважає, що зробити Україну винною в атаці на "Крокус Сіті Холл" буде важко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини