Головна Новини Світ Росія Тік-ток війська Кадирова знайшли безглузде виправдання своїм провалам у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Тік-ток війська Кадирова знайшли безглузде виправдання своїм провалам у Курській області

У Росії заявили про те, що операцію ЗСУ у Курській області спланували в НАТО

13 серпня 2024, 13:08
Поділіться публікацією:

Операцію Збройних сил України у Курській області допомагали розробити військові Сполучених Штатів. Про це заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов.

Тік-ток війська Кадирова знайшли безглузде виправдання своїм провалам у Курській області

Апти Алаудінов

"У розробці операції однозначно брали участь штаби блоку НАТО, тобто займалися організацією цієї роботи. Керував, я вважаю, безпосередньо генералітет американський, за що, зрештою, у них у всіх доведеться запитувати", — заявив російський військовий.

Алаудінов додав, що при реалізації української операції було задіяно велику кількість "іноземних найманців". Проте, за словами командира спецназу, ЗСУ вже навряд чи просунуться далі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ розпочали операцію в Курській області 6 серпня. Буквально одразу війська Кадирова, які мали охороняти кордон, ганебно бігли. Чим викликали нерозуміння та критику з боку російського населення.

При цьому кремлівський диктатор Володимир Путін влаштував істерику щодо того, що відбувається, і навіть доручив своєму Генштабу "видавити" українські війська з російських територій.

У той же час, з овець Білого дому з національної безпеки Джон Кірбі дав пораду російському диктатору Володимиру Путіну. За словами Кірбі, якщо Путіна турбують те, що відбувається в Курській області, то глава Кремля може зупинити війну та вивести свої війська з українських територій. Кірбі також наголосив, що Байден вважає, що Україна стане членом НАТО, однак їй потрібно виконати багато речей, щоб приєднатися до Альянсу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини