Головна Новини Світ Росія Тіло знайшли в калюжі крові: у Москві вбили музиканта з гурту "Руки вверх!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло знайшли в калюжі крові: у Москві вбили музиканта з гурту "Руки вверх!"

Володимира Капиріна знайшли в калюжі крові

8 жовтня 2023, 22:55 comments1856
Поділіться публікацією:

8 жовтня з’явилась інформація   про смерть  учасника відомої  російської групи  "Руки вверх!" Володимира Капиріна. Музиканту  було тільки 36 років.

Тіло знайшли в калюжі крові: у Москві вбили музиканта з гурту "Руки вверх!"

Володимир Капирін (фото з відкритих джерел)

Російські ЗМІ повідомили, що ще 5 жовтня в помешкання до  сина  прибув його батько, саме він побачив  бездиханне тіло  Володимира. Шокований батько не  міг  повірити, що Володимир вже не подає ознак життя, і взявся самотужки  приводити його до свідомості, але це не дало ніякого результату.

Повідомляють, що батько музиканта  побачив  його з пошкодженою головою, він лежав  в калюжі крові. Окрім  цього, на тілі  загиблого  було видно чимало слідів від побоїв.

Капирін старший   повідомив, що  перед цим вбивством в його  сина  відбулась серйозна  конфліктна ситуація з  невідомими  чоловіками, саме  від  них потім  якийсь  час йому  йшли численні погрози. Ще  з  помешкання учасника групи  пропали гроші і його айфон.

Саме тому батько загиблого  музиканта  переконаний, що  Володимира  вбили, але  судмедексперти не стверджують, що його смерть була насильницька.

Загиблий в російській столиці Володимир Капирін був джазовим піаністом.  Музикант протягом  кількох  років їздив на гастролі  з Сергієм Жуковим, виконував  клавішні партії  групи Руки вверх!" і  брав участь в  живих концертах з Трофимом. Ще загиблий музикант   працював з квартетом народного артиста РФ Олексія Кузнєцова і колективом  групи "Харизма".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Москві вбили сімейну пару шпигунів-нелегалів. В столиці Російської Федерації виявлено  вбитими  літню сімейну пару колишніх   розвідників-нелегалів, що раніше працювали на Службу російської зовнішньої розвідки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини