Головна Новини Світ Росія Трагедія в Пермському університеті: батько стрілка був найманцем у Чечні і на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія в Пермському університеті: батько стрілка був найманцем у Чечні і на Донбасі

За словами сусіда Бекмансурових, 38 тисяч рублів за рушницю, з якої хлопець розстріляв учнів, влітку йому дали батьки

21 вересня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Старший Бекмансуров, син якого минулого понеділка холоднокровно розстрілював однолітків у вищому навчальному закладі російського міста Перм, заробляв на життя як військовий контрактник. Зокрема, він воював і в Донецькому регіоні. Про це повідомляє російський сайт Znak, журналісти якого спілкувалися з сусідами сім'ї.

Трагедія в Пермському університеті: батько стрілка був найманцем у Чечні і на Донбасі

Тимур з дитинства був знайомий зі зброєю (скриншот із відео)


За словами одного з сусідів, який просив не називати його імені, голова сім'ї зараз з ними не проживає. Він живе в Удмуртії. Його професія — військовий контрактник. За чималі гроші чоловік бере участь у військових конфліктах, де завжди його послуги потрібні. Він побував на Чеченській війні, потім, також за гроші, відстоював чиїсь інтереси у всіх військових конфліктах, зокрема і на сході України.

Молодший Бекмансуров з дитячих років мав у руках рушницю.

Кілька одиниць зброї у них є і зараз. Хлопець саме з цих гвинтівок навчався влучно попадати в ціль, продовжив свою розповідь співрозмовник.

Також цей житель міста розповів працівникам медіа ще одну важливу деталь. Чималі гроші, а це майже 40 тисяч російських рублів за гвинтівку, з якою Тимур сіяв смерть у пермському виші, йому виділили батьки. Він зі своїм приятелем ще влітку був на полігоні, там хлопці пристрілювали цю гвинтівку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що з'явилося повне відео розстрілу учнів в університеті. На відео хлопець з рушницею ходить коридорами закладу і з посмішкою вибирає тих, кого хоче застрелити. Стріляє в ровесників, що бліднуть від жаху і відчуття близької смерті. Потім вони падають вже мертвими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини