Головна Новини Світ Росія Кривава стрілянина в Пермі: з'явилося повне відео розстрілу учнів в університеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривава стрілянина в Пермі: з'явилося повне відео розстрілу учнів в університеті

Внаслідок бійні загинули шестеро осіб, ще 24 - госпіталізовані

20 вересня 2021, 22:50 comments1326
Поділіться публікацією:

В мережі опубліковані кадри з камер спостереження вищого навчального закладу  в російському місті Пермі. Там сьогодні вранці криваву стрілянину  почав 18-річний студент та місцевий житель Тимур Бекмансуров. Це оприлюднив Telegram-канал Baza.

Кривава стрілянина в Пермі: з'явилося повне відео розстрілу учнів в університеті

Бійню влаштував 18-річний Тимур Бекмансуров - скріншот з відео

На відео юнак з рушницею прогулюється навчальними коридорами й з усмішкою вибирає тих, кого хоче застрелити. Стріляє в ровесників, які полотніють від жаху і відчуття близької смерті. Потім вони падають вже мертві.

Бійня у Пермі: що відомо.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на пермський державний університет напав стрілокСтуденти почали вистрибувати через вікна. За словами пресслужби університету, постраждали десять чоловік. П'ятеро були вбиті. Адміністрація закликала всіх закритися в своїх кабінетах. Особу стрільця поліція почала встановлювати. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що  з'явилися нові подробиці про пермського стрілка. Тимур всіх сторонився, приятелів не мав. Був непомітним та мовчазним, проявляв цікавість лише до зброї та агресії. Завжди охоче відповідав на такі питання під час занять.  Ні з ким він не контактував. Мав хороші знання про військові кампанії, міг багато розповідати про тероризм та скоєні на цьому ґрунті злочини.  Першим говорив під час історії, бо знав більше за всіх в класі. Встановлено, що пермський бойовик навчався на першому курсі правознавчого факультету. Цей розстріл однолітків він задумував не перший рік. Шукав об’єкт, накопичував гроші на зброю, яку і купив в магазині. Свої задуми він виставляв в мережі, як  вирішив вбивати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

21 вересня 2021, 06:17

В США такое регулярно и по два раза на день. Что-то с бэндэрскими (нацистскими) мозгами происходит, считают себя "не тварью дрожащей", а "право имеющими".


Новини