Головна Новини Світ Росія Три смерті поспіль: дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із дому (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Три смерті поспіль: дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із дому (ФОТО)

Ольга Дроздова не може відійти від кількох трагедій, які трапилися одна за одною в її житті

3 квітня 2024, 23:20 comments2088
Поділіться публікацією:

Дружина скандально знаного прихильника Путіна, російського артиста і депутата Держдуми країни-агресорки  Росії Дмитра Пєвцова,  проти якого порушено  підозру за трьома статтями КК України, теж  російська акторка Ольга Дроздова, змінилась так, що її мало хто може пізнати.

Три смерті поспіль: дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із дому (ФОТО)

Дмитро Пєвцов (фото з відкритих джерел)

Як інформують  пропагандистські ЗМІ, Дроздова  дуже важко переживає  кілька трагедій, які трапились одна за одною в її житті. Ольга Дрозова до цього часу важко переживає  три смерті близьких їй людей. Першою  в неї померла свекруха, яку вона дуже любила. Далі  пішла з життя художній керівник  театру "Современник", де працювала Ольга Дроздова, Галина Волчек.

В 2022 році вона пережила ще й смерть своєї  рідної  матері.

Недавно її чоловік  Дмитро Пєвцов оприлюднив відео, як дружина приймає привітання від своїх студентів. Вигляд в Ольги Дроздової поганий, видно, що вона  недоглянута.

До того ж  акторка недавно давала  інтерв'ю, під час якого  показувала посивіле  волосся. Як вона розповіла, вона стала зовсім сивою, переживши  смерть мами.

Дещо  раніше  російський актор, що активно підтримує  режим Путіна, артист  і депутат російської  Держдуми Дмитро Пєвцов опинився в неприємній ситуації, коли давав концерт  в  одній з російських  жіночих в'язниць. Відповідний відеоролик було оприлюднено в мережах.

Він  побував у виправній  колонії №5 в місті  Можайськ, де в актовому залі  відбувсь  акустичний концерт для жінок, що відбувають різні терміни ув’язнення.

Три смерті поспіль: дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із дому (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор та затятий шанувальник нападу РФ на Україну охарактеризував Путіна і Сталіна. Аби мати уявлення, з  ким доводиться вести війну  українцям, щоб захистити свою землю, варто подивитись інтерв'ю  актора, який є прихильником Путіна, та  останнім часом сильно заглибивсь в релігію. Цей росіянин -  Дмитро  Пєвцов. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини