Головна Новини Світ Росія Турне Путіна до Азії: який документ він хоче підписати із Кім Чен Ином
commentss НОВИНИ Всі новини

Турне Путіна до Азії: який документ він хоче підписати із Кім Чен Ином

Росія та КНДР підготували договір про всеосяжне стратегічне партнерство

18 червня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

 Російський диктатор Володимир Путін схвалив проєкт Договору про всеосяжне стратегічне партнерство з Північною Кореєю (КНДР). Він планує підписати цей документ під час зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином. Це зазначено в розпорядженні президента РФ, опублікованому на офіційному сайті Кремля.

Турне Путіна до Азії: який документ він хоче підписати із Кім Чен Ином

Володимир Путін із Кім Чен Ином укладуть нову угоду (фото з відкритих джерел)

"Прийняти пропозицію Міністерства закордонних справ Росії, узгоджену із зацікавленими федеральними державними органами та організаціями, про підписання Договору про всеосяжне стратегічне партнерство між Російською Федерацією та Корейською Народно-Демократичною Республікою," – йдеться в документі.

"Вважати за доцільне здійснити підписання договору, передбаченого цим розпорядженням, на найвищому рівні," – зазначено у розпорядженні.

Також "Коментарі" писали про те, що російський президент Володимир Путін планує візит до столиці В'єтнаму, але жодна країна не повинна надавати йому трибуну для пропаганди його війни. Таку заяву зробив представник посольства США в Ханої.

Як повідомляє Кремль, Путін відвідає В'єтнам 19-20 липня, де планується підписання ряду двосторонніх угод. Варто зазначити, що Ханой проігнорував мирний саміт щодо України у Швейцарії, але направив свого заступника міністра закордонних справ на зустріч БРІКС у Росії минулого тижня. Очікується, що Путін зустрінеться з новим президентом В'єтнаму То Ламом. Водночас США, які минулого року покращили відносини з В'єтнамом і є основним торговельним партнером цієї країни, критично відреагували на запланований візит Путіна.

Він також додав, що можливість вільних подорожей для Путіна може сприяти нормалізації грубих порушень Росією міжнародного права.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини