Головна Новини Світ Росія У Бєлгородській області «бавовна»: у РФ заявили про пожежу на енергооб'єкті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області «бавовна»: у РФ заявили про пожежу на енергооб'єкті

Губернатор Бєлгородської області заявив, що горить енергооб'єкт через атаку дрона

5 червня 2023, 07:35 comments1071
Поділіться публікацією:

У Білгородській області РФ заявили про пожежу на енергетичному об'єкті, яка нібито виникла через скинутий вибуховий пристрій з безпілотника. Як передає портал "Коментарі", таку інформацію у телеграм підтвердив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

У Бєлгородській області «бавовна»: у РФ заявили про пожежу на енергооб'єкті

Вибух. Фото: з відкритих джерел

"У Бєлгородському районі горить один із енергетичних об'єктів", — написав губернатор.

В'ячеслав Гладков заявив, що попередньою причиною займання став скинутий вибуховий пристрій із безпілотника.

Зазначимо, після рейду Бєлгородщиною російських військових, які протистоять путінському режиму, диктатор РФ Путін дозрів для указу про посилення охорони кордонів. Про що говорить така, м'яко кажучи, запізніла реакція? Чого чекати далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі запевняє, що Штати задовольнили потреби України для проведення контрнаступу. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Wall Street Journal також заявив, що Україна вже готова до контрнаступу. При цьому уточнив, що не знає скільки часу це займе – і яку ціну ми заплатимо. І наголосив, що Україні потрібні додаткові системи Patriot (за якими активно полюють росіяни) – для захисту як цивільних, так і військових на передовій. Угорський прем'єр Віктор Орбан вже відкрито грає на боці Росії, заявляючи про необхідність не допустити контрнаступу ЗСУ. Про що говорить черговий інформаційний шквал навколо наступних операцій України? Що важливо розуміти тут і нам, і нашим партнерам, і нашим ворогам – явним і не особливо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/2478
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини