Головна Новини Світ Росія У Бєлгородській області РФ вибухнув боєприпас: більше десяти людей постраждали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області РФ вибухнув боєприпас: більше десяти людей постраждали

В Бєлгородській області вибухнув боєприпас

28 вересня 2022, 19:26
Поділіться публікацією:

На території РФ, в Бєлгородському  регіоні, у Валуйському міському окрузі, що знаходиться  неподалік кордону з Україною, стався вибух боєприпасу. Постраждало  більш як 10  місцевих жителів. Про це  інформує  російське ЗМІ "РИА Новости".

У Бєлгородській області   РФ вибухнув боєприпас: більше десяти людей постраждали

В Бєлгородській області вибухнув боєприпас (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Як розповів губернатор Бєлгородського  регіону В'ячеслав Гладков,  під час вибуху 14  мешканців регіону   відправили в медичні заклади з пораненнями різного ступеня важкості.

Російський посадовець підтвердив, що боєприпас вибухнув через одну відому вже  причину — "людський фактор".

"Через людський фактор сталася детонація боєприпасу у Валуйському міському окрузі, є постраждалі — 14 осіб. Поранення різного ступеня тяжкості. Уся необхідна медична допомога надається", — розповів  очільник Бєлгородського  регіону .

Важливо, що українські медіа  інформували про те, що  влітку на території Бєлгородського  регіону Росії  виникло самозаймання боєприпасів.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна. В Одинцівському міському окрузі в районі селища Великі Вяземи на повному ході вибухнув автомобіль, за кермом якого була Дарина Дугіна – дочка ідеолога "руського миру" та консультанта претендента РФ Олександра Дугіна. Його дочка, яка була за кермом машини, загинула. Про це повідомив Слідчий комітет РФ. За словами джерела, увечері 20 серпня на повному ході руху на автомобільній дорозі загального користування спрацював, ймовірно, встановлений в автомобілі Toyota Land Cruiser вибуховий пристрій, а потім сталося загоряння машини. Дівчина, яка була за кермом, загинула. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

28 вересня 2022, 18:54

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини