Головна Новини Світ Росія У Бєлгородській області створять батальйони самооборони: що відомо про новий задум Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області створять батальйони самооборони: що відомо про новий задум Кремля

У Бєлгородській області вирішили створити батальйони самооборони

6 грудня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

6 грудня губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков виступ із завою, що у регіоні будуть формувати батальйони самооборони із місцевих жителів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram керівника області.

У Бєлгородській області створять батальйони самооборони: що відомо про новий задум Кремля

Бєлгородський губернатор В'ячеслав Гладков (фото з відкритих джерел)

"З перших днів початку спеціальної військової операції зверталася велика кількість жителів Бєлгородської області з необхідністю розпочати підготовку та формування загонів територіальної оборони або самооборони. Таке рішення ми ухвалили", — заявив Гладков.

Кремлівський чиновник заявив, що батальйони формують  "з тих, хто за станом здоров'я або в рамках віку не може бути покликаний Збройними силами, але має бойовий досвід та велике бажання у разі потреби стати на захист свого рідного дому та своєї сім'ї".

Такі формування будуть формувати у прикордонних районах області.

"Досвідчені інструктори, які пройшли велику кількість локальних воєн та мають бойовий досвід, проводять зараз тренування та бойове згуртовування загонів на території всіх прикордонних районів Бєлгородської області", — повідомив Гладков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції. Реагуючи на  повномасштабне російське вторгнення на територію України, представники Єврокомісії  мають наміри в рамках вже  дев'ятого пакета обмежень застосувати санкції  стосовно  гірничовидобувної промисловості  Російської Федерації. Про це інформує  The Financial Times. Видання повідомляє, що  представники Євросоюзу  мають рішучі наміри застосувати ряд заборон стосовно майбутніх інвестицій в  гірничодобувну промисловість країни-агресорки. З оприлюдненої інформації  стає зрозуміло, що для деяких  типів сировини можливо будуть  зроблені винятки, але, якої конкретно, поки не відомо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/1371
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини