Головна Новини Світ Росія У Bellingcat розповіли, хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Bellingcat розповіли, хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смерті

Христо Грозєв зазначив, що російські олігархи бачать, як Путін знищує Росію

6 травня 2022, 16:12 comments2380
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що президент Росії Володимир Путін продовжує посміхатися на камеру і всім своїм виглядом демонструвати, що в його команді є повний порядок, насправді це не так. Оточення президента РФ Володимира Путіна хоче його смерті. Можливим виконавцем стає кожен генерал чи полковник, у якого племінник умирає чи зникає. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

У Bellingcat розповіли, хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смерті

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Журналіст-розслідувач розповів, що нещодавно він із колегами з журналістського цеху прослуховував аудіозапис розмови однієї дуже відомої та близької до Путіна олігарха. Отож той відверто каже, що бажає Путіну смерті за те, що він знищив не лише російські еліти, а й продовжує знищувати дві країни – Україну та Росію.

На думку Грозєва, така думка про Путіна не лише в одного конкретно взятого олігарха. Така думка про Путіна та більшість російських олігархів, чимала частина яких близька до Кремля.

Журналіст вважає, що в оточенні Путіна подумують над тим, щоб усунути чинного президента Росії. Особливо мотивація усунути Путіна збільшується у тих генералів чи полковників, які втрачають дітей, племінників. Ті або просто гинуть, або зникають.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Кремлі розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські території і від кого походять найгрізніші сигнали.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони РФ наперед намагаються виправдати свої ракетні удари по містах України – окупанти назвали список.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини