Головна Новини Світ Росія У Білгороді прилетіло «по центру прийняття рішень». Куди поцілив безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білгороді прилетіло «по центру прийняття рішень». Куди поцілив безпілотник

У Білгороді невідомий безпілотник вдарив у будівлю, де розташоване обласне МВС, повідомив губернатор В'ячеслав Гладков. При цьому він стверджує, що мова нібито йде саме про український дрон

27 березня 2024, 17:52
Поділіться публікацією:

В середмісті російського Білгорода сталася "бавовна". Очевидці повідомили про вибух в будівлі, де знаходилося обласне МВС.

У Білгороді прилетіло «по центру прийняття рішень». Куди поцілив безпілотник

Білгород

Як заявив у Телеграмі губернатор Білгородської області Гладков, начебто в будівлю влучив український безпілотник. За його інформацією, в наслідок цього стався вибух, яким було пошкоджено будівлю. Зокрема, відзначив Гладков, на 3-му та 4-му поверхах вибито вікна. Також, за його словами, в наслідок інциденту постраждав фасад будівлі. Він також повідомив про те, що в результаті атаки безпілотника постраждала жінка. Вона нібито отримала осколкове непроникне поранення грудей, а також має різану рану на руці. Жінку госпіталізували.

При цьому, за інформацією місцевих пабліків, на місці вибуху працюють швидкі допомоги та пожежні машині.

Окрім того, російський телеграм-канал Mash опублікував інформацію про те, що в результаті вибуху буцімто постраждали чотири людини, які мають осколкові поранення.

При цьому і губернатор Білгорода, і російські пропагандисти звинувачують в атаці Україну. Втім, ні в ЗСУ ні в спецслужбах України цю інформацію не коментують.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на території Білгородської області неспокійно. Там російські повстанці ведуть бойові дії проти російських військових. За їх словами, вони хочуть допомогти Україні та знищити військові об’єкти країни-агресора, з яких ведуться обстріли мирних жителів Харкова. При цьому повстанці неодноразово закликали владу Білгородської області евакуювати мирних громадян, щоб вони не постраждали від бойових дій. Вони просили російських військових воювати, як чоловіки і не використовувати мирних громадян у якості живого щита.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/6009
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини