Головна Новини Світ Росія У Бєлгородській області РФ розбився військовий літак (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області РФ розбився військовий літак (ВІДЕО)

Причиною катастрофи літака могла стати технічна несправність

17 червня 2022, 12:26 comments1287
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії розбився ворожий літак. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на прес-службу Західного військового округу Росії.

У Бєлгородській області РФ розбився військовий літак (ВІДЕО)

російський військовий літак. Іллюстрація

Так, згідно з інформацією в російських новинних медіа, інцидент стався сьогодні (17 червня) у Білгородській області Росії. Повідомляється, що під час навчально-тренувального польоту розбився російський штурмовик Су-25.

Попередньо причиною авіакатастрофи могла стати технічна несправність.

У Мережі з'являються відео, на яких, як передбачається, зафільмовано місце падіння літального апарату.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зелене світло отримано: чому заяви про відвоювання Криму не випадкові — коли це станеться. З деокупацією Криму питання вирішено – тепер це стає лише справою часу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Індія купує зброю у Росії : чому це непокоїть Захід. Захід намагається перетягнути Індію на свій бік та поставити в опозицію проти Китаю. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що захисники Запорізької області збили російський штурмовик та ударний гелікоптер. Крім того, лише минулої доби нашим воїнам вдалося знищити кілька одиниць ворожої бронетехніки та понад десять ворожих солдатів. Українські воїни дають гідну відсіч ворогові. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗМІ дізналися, яке прохання Макрон, Шольц та Драгі озвучили Зеленському за зачиненими дверима. Замість отримання Україною статусу кандидата в ЄС лідери Євросоюзу озвучили Зеленському свою вимогу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини