Головна Новини Світ Росія У Білому морі зазнало аварії російське судно
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому морі зазнало аварії російське судно

Вода заливає машинне відділення судна

5 жовтня 2021, 16:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії зазнало аварії приватне судно. Про це повідомляє видання ТСН.

У Білому морі зазнало аварії російське судно

У Білому морі тоне російське приватне судно. Фото: pixabay

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 5 жовтня, в акваторії Білого моря. Повідомляється, що неподалік від селища Кашкаранці, що в Мурманській області, приватне судно "Фаворит" подало сигнал лиха після того, як одержало пробоїну.

На місце події поспішили співробітники рятувальної служби. Згідно з попередніми даними, на борту "Фаворита" знаходиться п'ять осіб (четверо чоловіків і одна жінка).

Вода заливає машинне відділення судна. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США алігатор вистрибнув з озера і відібрав у дитини вудку. Житель штату Флорида відправився зі своїм 7-мілетнім сином порибалити. Хлопчик зловив на вудку великого окуня і почав витягувати його з води. У цей момент хижак вистрибнув із води. Кадри невдалої риболовлі потрапили в мережу. Коментатори під відео зазначають, що вечірня рибалка у Флориді є небезпечним заняттям. Річ у тому, що у вечірній час доби алігатори виходять на полювання.

Також "Коментарі" інформували про те, що потужний циклон під назвою "Шахін" продовжує лютувати в Омані та Ірані. Стихія обрушила на ці країни проливні дощі, зсуви й повені. Через негоду загинули вже більше ніж 10 осіб. Троє пропали безвісти біля узбережжя провінції Белуджистан. Інфраструктурі населених пунктів завдається шкода. Пошкоджено дороги та електромережі. Пориви вітру досягали швидкості 150 кілометрів на годину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини