Головна Новини Світ США У США алігатор вистрибнув з озера і відібрав у дитини вудку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США алігатор вистрибнув з озера і відібрав у дитини вудку (ВІДЕО)

Під час інциденту батько з сином ловили рибу в озері

5 жовтня 2021, 16:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки алігатор вистрибнув на дитину з озера. Про це повідомляє видання Факти.

У США алігатор вистрибнув з озера і відібрав у дитини вудку (ВІДЕО)

Алігатор вистрибнув з озера. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Палм-Коуст, що в штаті Флорида. Повідомляється, що місцевий житель відправився зі своїм 7-мілетнім сином порибалити на озеро. Батько знімав на відео, як його дитина ловить рибу.

Хлопчисько зловив на вудку великого окуня і почав витягувати його з води. У цей момент з озера вистрибнув алігатор. Хижак виявив інтерес до риби.

Тварина потягнула улов разом з вудкою, яку хлопчик розсудливо кинув і відбіг якомога далі.

Відео потрапило в Мережу і швидко стало вірусним. Коментатори під ним відзначають, що вечірня рибалка у Флориді небезпечна, оскільки в цей час алігатори виходять на полювання.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в США поліціянти звинувачують шкільну вчительку в багаторазовому сексі з неповнолітнім учнем. Жінка надсилала підлітку інтимні фотографії і регулярно вступала в інтимний зв'язок з ним. Фотографії виявив батько школяра.

Також "Коментарі" інформували про те, що північ Італії накрили масштабні повені. Вони утворилися після проливних дощів. Стихія вплинула на хід місцевих виборів в столиці провінції Генуї. Водою затопило вулиці міста Понтінвреа. У кількох інших містах зійшли зсуви. Згідно з даними фахівців, за кілька годин в регіоні випало більше ніж 400 міліметрів опадів. Більшість навчальних закладів залишаються закритими. У Мережі з'являються відео з місця подій, на яких можна побачити, як потоки води знищують все на своєму шляху. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини