Головна Новини Світ Росія У більшості росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У більшості росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні

Більшість росіян підтримує мирні переговори щодо закінчення війни в Україні ніж продовження військових дій Росії.

15 листопада 2023, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Опитування Russian Field свідчить, що варіант переходити до мирних переговорів з Україною став вперше популярнішим, ніж подальше проведення військових дій. Також росіяни різко негативно відгукнулись щодо проведення ще однієї хвилі мобілізації.

У більшості росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні

У росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні. Фото з відкритих джерел

Russian Field провела 13 опитування серед росіян щодо війни в Україні. Таким чином компанія продемонструвала зміну тенденцій громадян РФ.  Вперше більшість росіян заявили про потребу мирних переговорів, а не продовження війни. За мирні переговори проголосувало 48% опитаних, а підтримку продовження бойових дій схвалило 39% громадян РФ. 

На початку повномасштабного вторгнення прихильників продовжувати війну у Росії було близько 54%, однак згодом цей показник поступово зменшувався. Переглянути тенденцію зміни настроїв росіян щодо війни в Україні та мирних переговорів можна нижче:

У більшості росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні - фото 2

Також Russian Field запитали, щодо нової мобілізації у Росії. 61% росіян заявили, що така новина викличе у них негативні емоції. Лише 8% вказали, що це стане позитивним фактором. 18% відповіло, що це не викличе у них емоційних змін, а ще 13% не змогли відповісти на питання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян цинічно пояснила, чому Росія напала на Україну. За словами Симоньян російський народ повинен дякувати Путіну за "людяність" через повномасштабне вторгнення.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів щодо закінчення війни на умовах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини