Головна Новини Світ Росія У Британії розповіли, що стоїть за візитом Путіна до КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії розповіли, що стоїть за візитом Путіна до КНДР

Міністр оборони Британії вважає, що дивні сцени візиту Путіна до КНДР – це попередження

19 червня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:

Глава Міноборони Великобританії Грант Шаппс вважає, що візит до КНДР глави Кремля Володимира Путіна з його дивними сценами слід сприймати як попередження. Як передає портал "Коментарі", про це він написав у середу у соцмережі Х (Twitter).

У Британії розповіли, що стоїть за візитом Путіна до КНДР

Путін та Кім Чен Ин. Фото: з відкритих джерел

Шаппс назвав сцени з візиту Путіна до Північної Кореї "дивними" і застеріг, що їх слід сприймати як попередження.

"Нова вісь тиранії працює над тим, щоб підірвати наші свободи. Тільки зміцнивши наші Збройні сили, ми зможемо їх стримати", – зазначив міністр.

Після прибуття Путіна в КНДР Кім Чен Ин проїхав із російським правителем з аеропорту в лімузині у величезному кортежі вулицями Пхеньяну, де будівлі були прикрашені гігантськими російськими прапорами та портретами Путіна.

Путін відвідав розкішну церемонію зустрічі на головній площі міста, де вони з Кімом відсалютували почесну варту та пройшли червоною доріжкою.

Площа була заповнена тисячами глядачів, у тому числі дітьми з повітряними кульками та людьми у футболках із червоним, білим та синім кольорами російського та північнокорейського прапорів.

Величезні натовпи вишикувалися на вулицях, щоб зустріти кортеж Путіна. Вони скандували "Ласкаво просимо, Путін", розмахуючи квітами та прапорами Північної Кореї та Росії.

Зазначимо, російський лідер Володимир Путін та північнокорейський диктатор Кім Чен Ин підписали договір про всеосяжне стратегічне партнерство. Він передбачає надання взаємної допомоги у разі агресії проти однієї з цих держав.

Володимир Путін зазначив, що підписаний документ передбачає, зокрема, надання взаємної допомоги у разі агресії проти одного з учасників цього договору.

Хазяїн Кремля при цьому почав скаржитися на постачання західними країнами зброї в Україну для завдання ударів по території Росії. За його словами, "це грубе порушення взятих на себе західними країнами обмежень у рамках різноманітних міжнародних зобов'язань".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини