Головна Новини Світ Росія У Буданова відповіли, чи використає Путін теракт у Крокусі для посилення війни проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова відповіли, чи використає Путін теракт у Крокусі для посилення війни проти України

Є велика ймовірність, що теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл" під Москвою кремлівський режим використовуватиме для посилення мобілізації

28 березня 2024, 12:10
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін навряд чи буде використовувати пропаганду щодо причетності України до теракту у Підмосков'ї для посилення війни. Росія вже й так використовує весь арсенал проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Голосу Америки" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У Буданова відповіли, чи використає Путін теракт у Крокусі для посилення війни проти України

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

"Путін і путінська Росія ведуть проти України геноцидну війну, використовуючи весь арсенал, крім зброї масового ураження. Нищаться наші критичні об'єкти цивільної інфраструктури, енергетика, об'єкти культури, соціальна сфера, медицина. Сотні, тисячі таких об'єктів знищені путінськими ракетами і безпілотниками. Путінські танки вбивають наших мирних мешканців і наших захисників. Про яку ескалацію ми зараз можемо говорити?", — заявив Андрій Юсов.

В українській розвідці вважають, що теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл" під Москвою кремлівський режим використовуватиме для посилення мобілізації, а також спробує перетворити образ Росії з агресора та жертву.

"Але ні Путін, ні Лавров, ні Шойгу, ні інші вбивці на жертв точно не схожі. Путін залишається найбільшим і головним терористом у світі разом із його режимом та керівниками цього режиму", — додав Юсов.

Представник ГУР також зазначив, що нездатність Москва запобігти теракту є повним крахом путінської силової моделі в очах виборців.

На думку Юсова, диктатор Володимир Путін продемонстрував усім навіть своєму оточенню, що він не спроможний контролювати ситуацію в країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як Путін використовує бійню у Крокусі: чому вона сталася саме зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини