Головна Новини Світ Росія У Чечні чиновники пообіцяли "відрізати голови" родичам колишнього судді: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чечні чиновники пообіцяли "відрізати голови" родичам колишнього судді: подробиці (ВІДЕО)

Представники уряду Чечні записали відеозвернення з погрозами на адресу родини екссудді Верховного суду

3 лютого 2022, 00:40
Поділіться публікацією:

Поважні чеченські чиновники в опублікованому в соціальних мережах відеоролику звертаються  з погрозами до представників родини федерального судді Сайді Янгулбаєва. Вони винуватять їх у тому, що вони зневажають іслам. Цей  відеоролик оприлюднив на своїй сторінці в Інтернеті  чеченський посадовець Абузайд Вісмурадов.

У Чечні чиновники пообіцяли "відрізати голови" родичам колишнього судді: подробиці (ВІДЕО)

Чиновники записали відео (скріншот з відео)

 На відео присутня група поважних чеченських посадовців, які розмістились за столом. Зверху портрети очільника Росії Путіна та лідера Чечні Кадирова. Є тут керівник управління МВС у Грозному Дені Айдаміров, перший заступник керівника уряду Чечні Іса Тумхаджієв, виконувач обов’язків керівника управління МНС у Чечні Аліхан Цакаєв та командир полку імені Ахмата Кадирова Замід Чалаєв.

Текст звернення лунає чеченською мовою, але в описі є переклад російською. Чеченські чиновники єдині в тому, що "родина покидьків Янгулбаєвих" посягає на святу річ чеченців — на релігію Іслам. Тому від імені чеченського народу їх змусять нести відповідальність за свої слова.

“З дозволу Аллаха, вдень і вночі ми не маємо роботи важливішої, ніж знайти вас і відрубати ваші голови”,— каже тут головний рятувальник Чечні Аліхан Цакаєв.

“Ми тебе вб'ємо, відірвемо тобі голову, відірвемо тобі язика і десь повісимо тебе”, — обіцяє заступник голови чеченського уряду Вісмурадов, говорячи це про одного з синів судді Янгулбаєва. 

 Схожі погрози оприлюднив лідер Чечні Рамзан Кадиров, який погрожував “знищити” членів родини Сайді Янгулбаєва, якщо держави, в які вони виїхали, не відішлють їх до РФ. Він каже, що “цю сімейку чекає місце або у в'язниці, або під землею”.

Представники Кремля не втручаються в цей конфлікт.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кадиров заявив, що Україну треба приєднувати до Росії, а краще одразу до Чечні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини