Головна Новини Світ Росія У Чечні заборонили швидку музику: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чечні заборонили швидку музику: яка причина

Влада Чечні вирішила контролювати музичну сферу

5 квітня 2024, 22:22
Поділіться публікацією:

Влада Чеченської республіки РФ заборонила виконувати швидку музику. Тепер усі музичні, вокальні та хореографічні твори мають відповідати темпу від 80 до 116 ударів на хвилину.

У Чечні заборонили швидку музику: яка причина

У Чечні взялися за музику. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє The Moscow Times, про це під час розширеної наради заявив міністр культури Чечні Муса Дадаєв.

У мінкульті республіки повідомили, що відповідне рішення остаточне та узгоджене з главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Муса Дадаєв розповів, що за дорученням Кадирова його відомство також проводить "величезну роботу щодо відповідності чеченських музичних, вокальних, хореографічних творів чеченському менталітету та музичному ритму виконуваних творів".

Міністр додав, влада республіки має на меті "нести в народ" культурну спадщину чеченців, зокрема весь спектр моральних, етичних та естетичних норм життя чеченців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міста Часів Яр в Донецькій області зараз найскладніша ситуація від початку російського повномасштабного вторгнення. Окупанти застосовують дрони проти цивільного населення, а постійні обстріли завдають значних руйнувань місту. У місті майже не залишилося бізнесу, придбати продукти люди можуть лише в одному магазині, який продовжує працювати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будуючи відносини зі США, українська влада повинна завжди тримали у голові, що для американських політиків головний пріоритет – внутрішній ринок, а не міжнародні відносини, вважає політолог Андрій Городницький. Політолог відзначив, що не даремно багато американців підтримують позицію Дональда Трампа, що країни НАТО повинні зробити Альянс сильним за власні, а не за американські кошти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини