Головна Новини Світ Росія У Чечні жінки вийшли на мітинг: Кадиров заявив про затримання 20 учасниць (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чечні жінки вийшли на мітинг: Кадиров заявив про затримання 20 учасниць (ВІДЕО)

Кадиров заявив нібито "європейські організації" заплатили жінкам гроші

21 вересня 2022, 21:54
Поділіться публікацією:

У Грозному на антивоєнному мітингу затримали 15-20 жінок. Їм погрожують відправити їх рідних на війну проти України. Про це заявив Кадиров у Telegram.

У Чечні жінки вийшли на мітинг: Кадиров заявив про затримання 20 учасниць (ВІДЕО)

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

У повідомленні Кадирова йдеться, що у 3 затриманих жінок сини вже воюють на війні проти України. У 2 мам — це єдині сини.

Кадиров звинувати "європейські організації", що нібито заплити жінкам, аби ті вийшли на мітинг, але конкрених доказів не навів.

"Ми спочатку сказали, що єдиного сина ми не будемо брати. Як так вийшло, не знаю, що двоє з них відправили єдиних синів. Ще 15-20 жінок, які отримали копійки від європейських організацій, теж вийшли, і на запитання, чому вони сьогодні вийшли на площу, вони почали ставити запитання житлові, комунальні, соціальні. Я сказав, що якщо немає чоловіків вдома, щоб забезпечити їм гідний сьогоднішній і завтрашній день, ці чоловіки повинні перебувати на території спеціальної військової операції",- сказав Кадиров.

 Окрім цього, Кадиров звернувся до жителів регіону, аби ті не виходили на такі мітинги. А тих, хто вийде на протест назвав "ворогами народу" і бажає аби їх відправляли на війну. Він також похвалився, що в республіці немає жодного випадку відмови від участі в бойових діях, а всі поїхали в Україну добровільно.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про американський удар по КадировуАдміністрація США оголосила в четвер, що запровадить додаткові заходи для контролю за експортом високотехнологічних товарів до Росії та наклала санкції на 22 особи та дві організації. Серед них неонацистське ополчення "Русичі", пов'язане з групою "Вагнера", а також сім'я чеченського диктатора Рамзана Кадирова. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини