Головна Новини Світ Росія У Дагестані чоловік підірвав себе з поліцейським на протестах проти мобілізації (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дагестані чоловік підірвав себе з поліцейським на протестах проти мобілізації (ВІДЕО)

Чоловік намагався захистити свого сина.

28 вересня 2022, 13:45 comments4078
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Республіці Дагестан, яка є частиною Російської Федерації чоловік підірвав себе гранатою. Це сталося на протестах проти мобілізації в РФ. Відповідне відео розповсюджується по Telegram каналах та інших соціальних мережах.

У Дагестані чоловік підірвав себе з поліцейським на протестах проти мобілізації (ВІДЕО)

У Дагестані чоловік підірвав себе з поліцейським на протестах відео. Фото з відкритих джерел

21 вересня президент РФ Володимир Путін повідомив про часткову мобілізацію в Росії. Таке рішення російського диктатора зумовлене постійними невдачами в Україні. За даними ЗСУ від початку війни українці знищили понад 55 тис. особового складу росіян. Окрім того, на початку вересня в Україні почався вдалий контрнаступ. Таким чином значна територія окупованих земель повернулась під український прапор.

Президент Росії хоче зібрати 300 тис. мобілізованих. Значна частина росіян призовного віку почала тікати за кордон, таким чином творивши величезні черги в місцях пропуску.

Інші ж росіяни виходять на акції протесту. Найбільші мітинги відбуваються в Республіці Дагестан. Саме там зняли відео на якому видно, як чоловік і поліцейський вибухнули від гранати.

Як стало відомо пізніше, поліцейський прагнув мобілізувати сина чоловіка. Натомість чоловік використав гранату та підірвав обох.

Відео жахливого інциденту можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські воїни відправляються в Україну без підготовки. Відповідне відео зняв один з нещодавно мобілізованих росіян, який заявив, що найближчими днями поїде в Херсон.

Також "Коментарі" писали про нещодавно мобілізованих військових РФ та їх телефонні дзвінки. Вони намагаються додзвонитись в Україну та запитують як правильно здатись в полон, щоб врятувати своє життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

4444

28 вересня 2022, 18:56

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo

Дімон

28 вересня 2022, 15:47

Слава Кот, перевіряйте свої "сенсаційні" фейки, бо українське інфополе скотилося до рівня кацапстану. Повне відео: https://twitter.com/ibrahimhamidi/status/1441034386695098372?s=19 Сирія, Тартус, 2021 рік, портрети Башара Асада. Понабирають по об'явах...


Новини